Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

regio pup B 2018 Judo Yushi prijswinnaars

TWAN VAN VLIET REGIOKAMPIOEN ONDER 12 JAAR

De judoka’s in de leeftijdsklasse tot 12 jaar hebben goed gepresteerd op het regiokampioenschap. In vier van de zeven gewichtsklassen behaalden een Judo Yushi judoka een klassering die recht geeft op deelname aan het kampioenschap van Noord-Holland. Twan van Vliet werd regiokampioen.

Veel leuk judo gezien met mooie punten

Hoofdscheidsrechter Jans de Bruin

Het district Noord-Holland is onderverdeeld in drie regio’s, de afdelingen Noord, Zuid-West en Zuid-Oost. De regiokampioenschappen van afdeling Zuid-West vinden plaats bij Judo Yushi. Bij het afdelingskampioenschap tot 12 jaar stonden ruim 70 judoka’s op de mat. De beste vijf judoka’s per gewichtsklasse verdienen een ticket voor het kampioenschap van Noord-Holland, dat volgende week plaatsvindt in Beverwijk.

Katara Dekker beet het spits af in de lichtere klasse tot 30 kg. In deze gewichtsklasse behaalde ze met zilver het podium.

Tot 38 kg, bij de pupillen-B een echte middengewichtklasse met veel deelnemers, behaalden drie judoka’s het podium. Twan van Vliet was de sterkste van de dag en werd regiokampioen van afdeling Zuid-West. Thomas Vermeer en Mike de Rooij deelden het brons in deze leeftijdsklasse.

Tot 42 kg liet Bima Verbrugge zien over een dosis kracht te beschikken. Dit ging ten koste van clubgenoot Renz Beelen. Renz maakte een mooie reeks, maar strandde in de kwartfinale tegen Bima. Bima behaalde de vijfde plaats.

Tot 46 kg was het deelnemersveld niet groot, maar in deze klasse liet Melvin Koster zien, dat hij de afgelopen tijd aardig is vooruitgegaan. Hij veroverde zilver en een ticket voor het kampioenschap van Noord-Holland.

 

Resultaten regiokampioenschap afdeling Zuid-West:
  • 1e -38 kg Twan van Vliet
  • 2e -30 kg Katara Dekker
  • 2e -46 kg Melvin Koster
  • 3e -38 kg Thomas Vermeer
  • 3e -38 kg Mike de Rooij
  • 5e -42 kg Bima Verbrugge

 

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on nov 04, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.