Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Zaterdag 29 juli hebben we weer onze traditionele afsluiting van het judoseizoen met het Judo Yushi Zomerfeest! Iedereen is welkom!

 

Het programma

19.00 uur: Kinderdisco

20.00 uur: huldiging prestaties wedstrijdjudoka’s

ca. 20.30 uur: feest/disco, bbq

23.30 uur: einde zomerfeest

 

Toegangskaarten

Om een goed beeld te krijgen van het aantal judoka’s, ouders/verzorgers en introducées, werken we met toegangskaarten. Voor 5 euro koop je een toegangskaart. Bij de entrée ruil je jouw toegangskaart om voor een consumptiebon voor 5 euro. Na binnenkomst kun je ook tijdens het feest extra consumptiebonnen kopen voor 5 euro per stuk.

 

Consumptiebonnen en duurzaamheid

We proberen ook duurzaam te zijn en zoveel mogelijk afval te voorkomen. We werken daarom met een consumptiebon voor bekers.

Het werkt als volgt:
Op elke consumptiekaart zitten 10 consumptiebonnen. Een frisdrank kost 3 consumptiebonnen, maar de eerste keer dat je besteld 4 bonnen. Je krijgt dan een plastic beker. Hou je het plastic bekertje bij je, dan kun je die opnieuw laten vullen of inwisselen als je iets anders wil drinken. Aan het einde van de avond deponeer je het bekertje in de speciale bak en hergebruiken we de bekers volgend evenement weer. Dat geldt ook voor de bbq bordjes. Die zijn van plastic maar geschikt voor hergebruik!

Uiteraard kun je op het feest meerdere consumptiebonnen kopen!

 

Toegangsticket kopen

Er was een probleem met je inzending. Controleer de onderstaande velden.

    Het is niet meer mogelijk om toegangskaarten online te kopen. Koop bij de ingang jouw toegangskaart!