Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Op deze pagina vindt u informatie over de proefmaand bij Judo Yushi en kunt u via de link onderin de pagina het proefmaandformulier invullen.  Let op: u kunt het formulier alleen invullen met de bevestiging van deelname die u heeft gekregen via de mail. Deze  bevestiging krijgt u naar aanleiding van uw aanmelding via het contactformulier.

 

De Judo Yushi Proefmaand

De proefmaand bestaat uit vier opeenvolgende lessen; de proefmaand gaat in op het moment dat gestart wordt met de eerste proefles. Elke deelnemer kan maximaal aan één proefmaand deelnemen. Naar aanleiding van het invullen van dit formulier krijgt u een bevestiging per mail. Deze bevestiging graag meenemen naar de eerste judoles.

Door tijdens of direct na de proefmaand lid te worden is het mogelijk om ook na de proefmaand judolessen te volgen. Het inschrijfformulier om lid te worden dient uiterlijk op de laatste dag van de proefmaand te zijn ingevuld.

 

Familievoordeel

Starten tegelijkertijd meer kinderen uit één gezin, dan kost een proefmaand slechts 15 Euro per persoon. Ook als jouw broer/zus al bij Judo Yushi lid is en jij start met de proefmaand krijg je 5 Euro korting.

 

Kleding tijdens de proefmaand

Tijdens de proefmaand zijn eenvoudige sportkleren zoals T-shirt en (lange) sportbroek voldoende. In verband met de hygiëne is het verplicht om buiten de judomat slippers te dragen. Gewone kleren zoals spijkerbroeken zijn verboden. Tijdens de proefmaand of bij de start van het lidmaatschap kan bij de judoleraar of in Nieuw-Vennep in de Judo Yushi judoshop een judopak worden aangeschaft.

 

Huisregels bij Judo Yushi

Judo Yushi heeft huisregels die strikt opgevolgd dienen te worden. Deze regels zijn aangevuld met een covid-19 protocol. Lees het protocol en de huisregels goed door, zodat je ook daadwerkelijk kan deelnemen. Klik hier

 


klik hier voor het proefmaand inschrijfformulier