Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Op deze pagina staat de indeling voor het nieuwe seizoen. Alle lessen starten vanaf maandag 4 september.

De lijst staat op alfabetische volgorde van naam. We hebben alleen de eerste twee letters van de achternaam vermeld. Kom je er niet goed uit, dan kun je een mailtje sturen naar info@judoyushi.nl

Judo Yushi file - Judo Yushi bestand

Klik hier voor de groepsindeling voor het seizoen 2023-2024.

Belangrijke informatie bij de groepsindeling:

  • De indeling is een voorlopige indeling. Leraren kunnen in de eerste weken judoka’s doorschuiven naar een andere groep als daar aanleiding voor is.
  • In Badhoevedorp is de tijdsindeling aangepast omdat we daar van 4 naar 3 groepen zijn gegaan. Jorne, de nieuwe trainer, zal in het nieuwe seizoen kijken of de indeling passend is en judoka’s eventueel nog doorschuiven. Het eerste lesuur is 50 minuten en is een beginnersles voor 5- en 6-jarigen.
  • In Nieuw-Vennep op zaterdag is de tijdsindeling aangepast omdat er een extra lesuur bij is gekomen, namelijk ouder-kind tuimeljudo om 8.45 uur. Dat betekent dat alle andere lessen drie kwartier opschuiven.
  • De lijst bevat alleen leden die momenteel lid zijn. Volg je een proefmaand, dan sta je nog niet op deze lijst!
  • Als er m.b.t. de indeling een onvolkomenheid is, dan graag contact opnemen met Judo Yushi op info@judoyushi.nl.
  • Alle lessen starten vanaf maandag 4 september.
  • Judoka geboren in 2016 of eerder mogen vanaf dit seizoen ook deelnemen aan de talententraining wedstrijdjudo (zie hieronder). Aanmelden kan via info@judoyushi.nl

 

Geboren in 2016 of eerder? Dan mag je meedoen met wedstrijdtraining!

In het nieuwe seizoen zijn de wedstrijdtrainingen bij de start van het seizoen toegankelijk voor judoka’s geboren in 2016 of eerder. 

Ben je nog niet begonnen, kom dan snel langs op één van de wedstrijdtrainingen. Zie de pagina ‘info wedstrijdjudo‘ voor meer informatie of stuur een e-mail naar  info@judoyushi.nl

Ben je geboren in 2015 of eerder en nog niet gestart? Ook dan ben je welkom.

Als je vooraf meer informatie wilt, dan kun je een mail sturen naar info@judoyushi.nl of informatie vragen aan je eigen judoleraar.