Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

“Judo in een breder kader”

Aankomend judotalent of juist een oud-wedstrijdjudoka? Junioren en volwassenen zijn op alle niveau’s welkom!  De lessen voor junioren en volwassenen zijn interactief. In deze lessen plaatst Judo Yushi het judo voor u in een breder kader. Behalve het beoefenen van technieken en (wedstrijd-)variaties worden technische en theoretische achtergronden behandeld . Theorie, technische analyse en het oefenen van technieken vloeien daarbij naadloos in elkaar over. In het algemeen wordt door de judoleraar een raamwerk aangereikt, waarbinnen de judoka zelf de intensiteit kan bepalen. De les bevat ook altijd een deel met randori (wedstrijden) en we starten altijd met een lekkere work-out als warming-up.

In aanvulling op de reguliere training kunnen junioren en volwassenen ook extra trainen voor kata en examens, waarbij diverse kata intensief worden behandeld en beoefend en gericht wordt toegewerkt naar dan-examens.


Dagen en locaties

Judo voor volwassenen vindt op de volgende locaties en lesdagen plaats:

Judo Yushi Nieuw-Vennep: dinsdag


Judo combineren met fitness

Volwassenen kunnen judo en vrije fitness goedkoop combineren. Voor slechts € 125,– per seizoen of € 12,50 per maand extra kun je gebruik maken van vrije fitness.


Kennismaken en aanmelden

Kennismaken met judo bij Judo Yushi kan met de Judo Yushi proefmaand. Meld je aan via de pagina contact

Na je aanmelding nodigen we je uit om te starten.

Klik hier om aan te melden