Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

“Judo in een breder kader”

Aankomend judotalent of juist een oud-wedstrijdjudoka? Junioren en volwassenen zijn op alle niveau’s welkom!  De lessen voor junioren en volwassenen zijn interactief. In deze lessen plaatst Judo Yushi het judo voor u in een breder kader. Behalve het beoefenen van technieken en (wedstrijd-)variaties worden technische en theoretische achtergronden behandeld . Theorie, technische analyse en het oefenen van technieken vloeien daarbij naadloos in elkaar over. In het algemeen wordt door de judoleraar een raamwerk aangereikt, waarbinnen de judoka zelf de intensiteit kan bepalen. De les bevat ook altijd een deel met randori (wedstrijden) en we starten altijd met een lekkere work-out als warming-up.

Judo Yushi heeft zowel volwassenenjudo voor beginners als voor gevorderden. Op dinsdagavond is er een groep voor gevorderde volwassenen in alle leeftijden. De groep op woensdagavond is een groep voor beginners en oud-judoka’s die rustig de draad weer willen oppakken.

In aanvulling op de reguliere training kunnen junioren en volwassenen ook deelnemen aan  kata- en examentraining, waarbij diverse kata intensief worden behandeld en beoefend en gericht wordt toegewerkt naar dan-examens.


Dagen en locaties

Judo voor volwassenen vindt op de volgende locaties en lesdagen plaats:

Judo Yushi Nieuw-Vennep: dinsdag (gevorderden), woensdag (beginners)


Judo combineren met fitness

Volwassenen kunnen judo en vrije fitness goedkoop combineren. Voor slechts € 125,– per seizoen of € 12,50 per maand extra kun je gebruik maken van vrije fitness.


Aanmelden

Meld je aan via de pagina contact

Na je aanmelding krijg je een bevestiging om te starten in een groep. Met deze bevestiging is het mogelijk om een proefmaand judo uit te proberen.