Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

 

Veel judoka’s dragen rugemblemen op het judopak. De meeste omdat ze het leuk vinden en willen laten zien dat ze bij Judo Yushi horen, en een enkeling omdat het verplicht is.

 

Het Judo Yushi rugembleem mag gedragen worden in alle leeftijden en bij alle wedstrijden in Nederland en in het buitenland, met uitzondering van de hieronder genoemde evenementen.

Het Internationale rugembleem van de Internationale Judo Federatie moet verplicht gedragen worden bij Europacupwedstrijden (European Cups), EK, WK en EYOF. Dit embleem is eigenlijk alleen bedoeld voor judoka’s in de leeftijdscategorieën -18/-21/volwassenen.

 

De aanschafkosten van de rugemblemen zijn bij een individuele bestelling op mybacknumber.com vrij hoog, vooral door de verzendkosten die worden berekend vanaf de fabriek naar Nederland. Om die reden maken we een ‘verzamelbestelling’ en bestellen we in één keer voor iedereen een embleem per periode. We maken de bestelling zodra er 10 orders zijn geplaatst. 

Let op:  we kunnen voorhand dus niet een levertijd opgeven. Heb je snel zelf een embleem  nodig, dan zul je deze direct bij Mybacknumber.com moeten bestellen.

Wil je meedoen met de verzamelbestelling? Bestel dan je embleem door op één van de onderstaande rugemblemen te klikken.

Let op: deze service is alleen voor judoka’s van Judo Yushi en judoka’s die trainen in de Judo Academy Haarlemmermeer!

 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandKlik op het bestand voor de naai-instructies voor de rugemblemen