Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi prijswinnaars crocodiles cup 2019

MEIDEN JUDO YUSHI OP PODIUM IN DUITSLAND

De Crocodiles Cup in Osnabruck is één van de bekendste en sterkste jeugdtoernooien in Duitsland. Op dit toernooi behaalden Maira, Estrella en Kimberley het podium. Markus kwam dicht bij een podiumplaats.

 

Maira Medema werd kampioen in de klasse tot 44 kg. In deze klasse won Maira al haar wedstrijden voortijdig met vol punt. De Duitse Riegert en Jung verschalkte ze met o-uchi-gari en de Nederlandse Pool met een houdgreep. De halve finale tegen Pannegieter was nog het moeilijkst, maar Maira trok met drie keer shido de partij naar zich toe. In de finale versloeg Maira de Duitse Pantzioch met uchi-mata.

In de klasse tot 48 won Estrella Otte twee partijen. De Duitse Hupp versloeg Estrella met houdgreep en de duitse Hampel met maki-komi. In de derde partij tegen de Duitse Beier kwam Estrella in een houdgreep en verloor. Daarna knokte Estrella zich naar de derde plaats met winst op Zeller (GER) met shido, winst op Hardenberg (GER) met houdgreep en winst op Hangyi met maki-komi.

Tot 57 kg beloonde Kimberley Werginz zichzelf voor het harde werken dat zij doet in de trainingen. Kimberley won na een eerste vrije ronde, de tweede ronde met houdgreep van de Duitse Kamp. De halve finale won Kimberley evneen met houdgreep van Jaworski (GER). In de finale bleek een andere Duitse te sterk. Kimberley liep twee keer op de uchi-mata van de Duitse Bussemeyer en verloor.

Markus Feddema stond in Osnabruck zes partijen op de mat en werd uiteindelijk gedeelde vijfde. Teun Zwetsloot stond drie partijen op de mat en had daarbij zelfs een partij die in verlenging opliep tot acht minuten.

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on feb 11, 2019

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.