Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi judoka Maira Medema wint zilver op international Tournoi de Harnes France

Maira Medema verovert zilver in Harnes Frankrijk

Het internationaal toernooi in Harnes Frankrijk is al jarenlang één van de sterkste Europese Open toernooien voor de leeftijd tot 18 jaar, met zelfs nu in coronatijd deelnemers uit veel verschillende Europese landen. In dit geweld veroverde Maira Medema zilver in de klasse tot 48 kg.

Maira Medema heeft in Harnes Frankrijk zilver veroverd in de u18 in de klasse tot 48 kg. Maira won tot de finale alle wedstrijden met vol punt op vier verschillende manieren. De eerste ronde won Maira met o-uchi-Gari, de tweede ronde met drie keer shido, de kwartfinale met uchimata en de halve finale met sasae-tsuri-komi-ashi. De finale verloor Maira door een verwurging.
 
Coach Barry Piroli was met vijf judoka’s binnen het NL JUDO samenwerkingsverband afgereisd naar het internationale toernooi in Harnes, dat qua opzet en sterkte vergelijkbaar is met de Dutch Open Espoir.
 
Tristan Vreeling (Tom van der Kolk) werd na zes partijen gedeelde zevende, Melle van Es bereikte de 1/16e ronde (derde ronde). Mateo van den Berg (stichting Koka) kwam ook ver in het toernooi en stond vijf wedstrijden op de mat. Fleur Sinnema (Tom van der Kolk) en Twan van Vliet (Judo Yushi) maakten ook goede partijen, maar bleven steken in de voorronden.

 

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on nov 28, 2021

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.