Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Differdange uit Luxemburg bij Judo Yushi

DIFFERDANGE UIT LUXEMBURG BIJ JUDO YUSHI

Judo Yushi, stichting Koka en de Luxemburgse judoclub Differdange hadden een gezamenlijke trainingsdag bij Judo Yushi op zaterdag 20 oktober. De trainingen vonden plaats onder leiding van Marvin de la Croes.

 

Als je een techniek aangeboden krijgt, die je al hebt gehad, kun je natuurlijk denken “pff, dat ken ik al”, of je kan denken “ik ga ook deze technieken verder proberen te verbeteren” 
 Marvin de la Croes

 

Zaterdag 20 oktober trainde de Luxemburgse club Differdange bij Judo Yushi in Nieuw-Vennep. De Luxemburgse club is speciaal naar Nederland gekomen om extra kennis op te doen en hebben via en met voormalig wereldkampioen junioren Marvin De La Croes de stage in Nederland geregeld. De eerste trainingsdag vond plaats bij Judo Yushi, waar de Luxemburgse judoka’s twee trainingen samen trainden met de talenten van Judo Yushi en Stichting Koka uit Amsterdam in de leeftijden -12 jaar en -15 jaar.

Zondag trainen de Luxemburgers in Amsterdam. Daar doen de judoka’s van Judo Yushi niet aan mee, omdat de thuiswedstrijd in de WFJC Jeugdteamcompetitie dan bij Judo Yushi op het programma staat.

Judo Yushi en Differdange opening Judo Yushi en Differdange warming-up Judo Yushi en Differdange Marvin de la Croes demonstreert ko-uchi-gari Judo Yushi en Differdange training van ko-uchi-gari Judo Yushi en Differdange ne-wazaJudo Yushi en Differdange uchi-komi Judo Yushi en Differdange randori ne-waza Judo Yushi en Differdange groeten Differdange uit Luxemburg bij Judo Yushi

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on okt 20, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.