Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Vriendjesdagen en laatste les voor de zomervakantie!

Neem een vriendje/vriendinnetje mee naar de judoles en laat hem/haar kennismaken met jouw sport. Je vriendje/vriendinnetje mag samen met jou in jouw eigen judoles een hele les meedoen! De Vriendjesdagen zijn tevens de laatste reguliere judolessen voor de zomervakantie.      

Judo examens juni

Judo examens voor het behalen van slippen en banden in alle groepen. De judo-examens voor blauwe band met bruine slip en bruine band vinden plaats op zaterdag 22 juni in Nieuw-Vennep om 13.00 uur en worden apart ingeroosterd!

Tweede Pinksterdag – geen judolessen

Op Tweede Pinksterdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week  de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Meivakantie

Geen judolessen vanaf zaterdag  27april tot en met zaterdag 11 mei.    

Tweede Paasdag – geen judolessen

Op tweede Paasdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Voorjaarsvakantie

Geen judolessen van maandag 19 februari tot en met zaterdag 24 februari. Voor wedstrijdtrainingen geldt een aangepast rooster.

Familie- en vriendjesdagen

Neem broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee naar de judoles en laat hem/haar kennismaken met jouw sport! Iedereen die je meeneemt mag met jou  in jouw eigen judoles een hele les meedoen!