Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingsstage vervolg in Ommen -12/-15/-18/+18 jaar 1 t/m 3 sept

Deel 2 van de trainingsweek vindt plaats in Ommen van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september. Alle info over Ommen staat in de wedstrijdmodule op judoyushi.nl/inschrijven, omdat je voor dit deel van de trainingsweek apart moet inschrijven.

Tweede Pinksterdag – geen judolessen

Op Tweede Pinksterdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week  de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Hemelvaartsdag – geen judolessen

Op Hemelvaartsdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week of de week erna de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Meivakantie

Geen judolessen vanaf zaterdag 27 april tot en met vrijdag 10 mei. Zaterdag 11 mei starten de lessen weer op alle drie de locaties (zowel Nieuw-Vennep, Hoofddorp als Osdorp).      

Tweede Paasdag – geen judolessen

Op tweede Paasdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Goede Vrijdag – geen judolessen

Op Goede Vrijdag vinden er geen judolessen plaats. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week of de week erna de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!

Kerstvakantie

Geen judolessen vanaf maandag 25 december 2022 tot en met zaterdag 6 januari 2023.

Sinterklaas; geen judolessen

Geen judolessen ivm Pakjesavond. Iedereen die op deze dag les heeft mag in die week de les in een andere groep inhalen. Vraag aan de judoleraar welke les voor jou geschikt is!