crossfitness nieuw-vennep
Uitdagende groepsles

Crossfitness

Crossfitness is de ideale trainingsvorm als je op zoek bent naar een gevarieerde work-out waarbij je niet met schema’s hoeft te werken en waarbij je binnen een uur een volledige training hebt gedaan! Crossfitness kan op elk niveau op maat worden aangeboden!
Jeugdfitness Nieuw-Vennep bij Judo Yushi VennepFit
Daag jezelf uit!

Jeugdfitness

Een leuke fitness work-out onder begeleiding. Je wordt sterker, sneller en je krijgt een betere lichaamshouding. Je sport met losse materialen, op toestellen en in uitdagende circuitvormen! Jeugdfitness is voor iedereen vanaf 13 jaar.
sporten voor senioren In Balans in Beweging voor 55+
voor de actieve 55-plusser

In Balans in beweging

Het is belangrijk in beweging te blijven, ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. De wekelijkse les ‘In Balans in Beweging’ zorgt dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen en is bedoeld voor actieve 55-plusser die die fit wil blijven.
Welkom bij VennepFit! Start met trainen in een dynamische omgeving en maak gebruik van onze grote kennis en ervaring op topsportniveau. deze ervaring kunnen we optimaal vertalen naar iedereen dit traint voor een specifiek doel zoals fit worden en blijven of afvallen.

Maak kennis met  VennepFit en kies de trainingsvorm die het beste bij je past!

Persoonlijke start met onze professionele trainers

Start met trainen

Mijn naam is Clark. Ik zal je bij VennepFit introduceren met een gratis introductieles of groepsles.

Welkom bij VennepFit. Starten met fitness is nog nooit zo makkelijk geweest! Start nu met onze gratis introductieles. In deze les kun je met mij jouw wensen bespreken. Je krijgt een introductie voor vrije fitness, crossfitness of informatie voor personal training. Meld je aan en kom langs! Wil je direct in een echte groepsles meedoen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je aan via het contactformulier en je bent welkom in een groepsles!

Onze lessen
fitnessleraar VennepFit Clark van Veen

Verleg je grenzen!

tarieven

Vrije fitness abonnement

€ 12,95

per maand

selecteer en kom sporten
  • Ongelimiteerd vrij trainen!
  • Goedkoopste abonnement

groepsles abonnement

€ 18,95

per maand

Doe mee met een groepsles
  • Ongelimiteerde deelname!
  • Veel variatie in trainingen

All-in abonnement

€ 27,95

per maand

Selecteer en kom langs!
  • Ongelimiteerd groepslessen
  • Ongelimiteerd vrij trainen!

Kom jij ook sporten?

Doe mee met de GRATIS Open Les of een GRATIS proefles

Maak nu de stap op een makkelijke manier en meld je aan voor een open les op vrijdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De Open les geeft de mogelijkheid om elke vraag te stellen die je wilt en op een ongedwongen manier kennis te maken met één van onze trainers, zonder dat je het gevoel hebt dat je de enige bent die nieuw is. Kies voor een comfortabel begin en meld je aan!

Je kan ook aanmelden om direct in een groepsles mee te doen. Vul onderstaand formulier in en kom langs voor een gratis proefles!Voordelen van trainen bij VennepFit

gediplomeerde trainers

Onze trainers zijn ervaren en gediplomeerd. Zo krijg je altijd professionele begeleiding en waar voor je geld!

Effectieve groepstraining

We hebben veel ervaring met het geven van groepslessen. Doe ook mee en ervaar de dynamiek van een leuke en effectieve groepsles!

VennepFit nieuws