Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

NLJUDO verzorgt op zondag 12 februari een trainingsstagedag met een clinic met Michael Korrel. De trainingsstagedag vindt plaats bij Judo Yushi in Nieuw-Vennep.

De clinic is open en judoka’s die zowel binnen het NL JUDO talentpartnerprogramma trainen als daarbuiten mogen deelnemen.

Voor alle judoka’s die officieel trainen in het NL JUDO talentpartnerprogramma bij Judo Yushi en Tom van der Kolk is deelname gratis. Iedereen die ook wil deelnemen betaalt 10 euro voor de complete trainingsdag (dus clinic Michael Korrel en de randoritraining). Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier.

 

Programma (onder voorbehoud):

09.30 – 11.00 uur clinic Michael Korrel -15 jaar
11.00 – 13.00 uur clinic Michael Korrel -18/+18 jaar
13.00 uur Meet & Greet Michael Korrel en pauze
13.45 -15.15 uur randoritraining -15 jaar
15.15 -16.45 uur randoritraining -18/+18 jaar

 

Aansprakelijkheid en Privacy Statement

Aansprakelijkheid: Deelname is op eigen risico. De organisatie en organiserende club of haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor blessures of voor in het ongerede geraakte eigendommen tijdens, vooraf of na afloop van de trainingsstagedag.

Privacy Statement: bij deelname aan de competitie geef je toestemming tot het plaatsen van foto’s en content op de officiële media van NLJUDO en/of de deelnemende clubs.

 

Meer informatie

Mail voor meer info naar info@judoyushi.nl 

 

Inschrijven

Het is niet mogelijk om nog via dit formulier aan te melden. Voor late aanmeldingen kunt u bij de organisatie navragen of deelname nog mogelijk is. U kunt daarvoor mailen naar info@judoyushi.nl