Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingen tijdens corona quarantaine

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is er in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt. 

Bij  Borus Floriande geldt nog extra:

  • De starttijd van de jeugdles van 16.30 uur  wordt 16.45 uur. We proberen daardoor minder bezoekersstromen met elkaar te vermengen.
  • Het is niet toegestaan om op het (parkeer)terrein van Borus Floriande te blijven wachten.

 

 

Protocol binnentrainingen

Hieronder vind je het protocol voor binnentrainingen! Lees het protocol goed door! Het niet volgen van het protocol betekent dat niet kan worden deelgenomen aan de lessen. We zullen ook streng erop toezien dat iedereen slippers bij zich heeft!

 

corona protocol en huisregels Judo Yushi

 

Stay Fit proefles voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Stay Fit lessen zijn een groot succes. Om die reden hebben we ook  Stay Fit lessen voor volwassenen op woensdag om 19.30 uur en op vrijdag om 19.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via de Stay Fit pagina. Zie ook de video-impressie van de Stay Fit buitentraining van afgelopen zomer. Let op: de lessen lopen snel vol, dus meld je tijdig aan! Klik hier voor meer info en meld je aan