Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingen tijdens corona quarantaine

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is er in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt. Vanaf 1 juli mag behalve buiten ook weer binnen getraind worden.

 

 

Lesrooster vanaf 31 augustus

Vanaf 1 juli zijn er nieuwe regels van kracht. Conform deze regels verwachten we weer vanaf 31 augustus op alle locaties binnen te kunnen trainen. Het normale lesrooster is van toepassing.

Let op: dit is onder voorbehoud. Als er veranderingen optreden vanwege overheidsbeleid en een nieuwe noodverordening van toepassing is, dan kan dit wijzigen. We zullen dat uiteraard op deze pagina vermelden.

 

 

Protocol binnentrainingen

Hieronder vind je het protocol voor binnentrainingen! Lees het protocol goed door! Het niet volgen van het protocol betekent dat niet kan worden deelgenomen aan de lessen. We zullen ook streng erop toezien dat iedereen slippers bij zich heeft!

 

corona protocol en huisregels Judo Yushi

 

 

Informatie over het afgelasten van buitentrainingen

Als er buitentrainingen voor jou van toepassing zijn, houd dan de homepage goed in de gaten. In het blok Buitentrainingen op de homepage vermelden we het als er wijzigingen of bijzonderheden zijn m.b.t. een les waar je voor hebt ingeschreven. Dat kan bijvoorbeeld als er regen voorspeld is, of als er te weinig inschrijvingen voor een les zijn. Wijzigingen kunnen worden gepost tot een uur voorafgaand aan de les!

 

 

GRATIS Stay Fit proefles voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Stay Fit lessen zijn een groot succes. Om die reden hebben we ook  Stay Fit lessen voor volwassenen op woensdag om 19.30 uur en op vrijdag om 19.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via de Stay Fit pagina. Zie ook de video-impressie van de Stay Fit buitentraining. Let op: de lessen lopen snel vol, dus meld je tijdig aan!

Klik hier voor meer info en meld je aan

 

 

Klik hier voor inschrijfformulieren:

momenteel niet van toepassing