Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingen tijdens corona quarantaine

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is er in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt. Vanaf 1 juli mag binnen deze richtlijnen ook weer binnen getraind worden.

Lesrooster vanaf 31 augustus

Vanaf het nieuwe seizoen trainen we op alle locaties binnen en is het normale lesrooster weer van toepassing.

Klik hier voor de groepsindeling van het seizoen 2020-2021

Let op: bij Borus Floriande is wel een extra regel van kracht. Ouders zijn niet toegestaan om het pand te betreden. Dat geldt ook voor Tuimeljudo.

Protocol binnentrainingen

Hieronder vind je het protocol voor binnentrainingen! Lees het protocol goed door! Het niet volgen van het protocol betekent dat niet kan worden deelgenomen aan de lessen. We zullen ook streng erop toezien dat iedereen slippers bij zich heeft!

corona protocol en huisregels Judo Yushi

Stay Fit proefles voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Stay Fit lessen zijn een groot succes. Om die reden hebben we ook  Stay Fit lessen voor volwassenen op woensdag om 19.30 uur en op vrijdag om 19.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via de Stay Fit pagina. Zie ook de video-impressie van de Stay Fit buitentraining. Let op: de lessen lopen snel vol, dus meld je tijdig aan!

Klik hier voor meer info en meld je aan