Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingen tijdens corona quarantaine

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is er in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt.

 

 

 

Bekijk hieronder wat specifiek voor jouw locatie van toepassing is:

 

Nieuw-Vennep

 • alle judolessen vinden binnen plaats conform normaal rooster
 • de volwassenenles op dinsdag wordt een individuele training met een ‘Judo Workout of the Day’

 

Badhoevedorp

 • alle judolessen vinden binnen plaats conform normaal rooster

 

Gymzaal 1 scholencomplex Floriande Midden

 • alle judolessen vinden binnen plaats conform normaal rooster

 

Borus Floriande

 • de binnenlessen starten vanaf dinsdag 25 mei
 • ouders mogen niet het terrein op; je zet je kind af bij de glazen deuren. We verzoeken alle ouders een mondkapje te dragen
 • Het volgende rooster is van toepassing:

Tuimeljudo 15.00 uur tot 15.40 uur
Kleuterjudo 15.45 uur tot 16.30 uur
Jeugdjudo 16.45 uur – 17.45 uur

 

Osdorp

 • De lessen blijven buiten tot en met zaterdag 26 juni. Als een les niet doorgaat vanwege het weer vermelden we dat op de homepage van de website.
 • Op zaterdag 3 juli sluiten we het judo seizoen af met een judo examen, deze vinden wel binnen plaats in sportcentrum Caland

 

Lees er ook alles over in het Judo Yushi Journaal dat je per mail hebt ontvangen of via deze link: Journaal editie 10

 

 

weersverwachting judolessenDoorgang buitenlessen afhankelijk van weersverwachting

De lessen gaan altijd door, behalve als het regent of erg onstuimig is. Check bij een weersverwachting met regen de website. Uiterlijk een uur voor de start van de les zetten we afgelastingen op de homepage van de website, op instagram en facebook.

 

 

 

 

 

 

Inhalen lessen

Doordat een aantal lessen door de lock-down geen doorgang konden vinden is het mogelijk om deze in te halen. Dat kan op een les met een gelijkwaardig judoniveau (dus train je in een jeugdjudo-1 les, dan kun je de les inhalen in een andere jeugdjudo-1 les). Om zoveel mogelijk flexibiliteit te creëren maken we het mogelijk om dit te doen op elke gewenste locatie of lesdag. Het is ook mogelijk om (vanaf 6 jaar) met wedstrijdjudo mee te doen als extra judoles.

 

 

Fitness

Vanaf 19 mei gelden de volgende versoepelingen voor fitness:

 • Stay fit groepsles buiten elke woensdag om 19.30 uur
 • Crossfitness groepstraining elke vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur
 • vrije fitness- en cardiotraining; zelf vrij trainen  is mogelijk tijdens de openingstijden. Het is wel nodig om voor het trainen een slot te reserveren, om te zorgen dat het aantal deelnemers in de zaal onder de 30 blijft. Reserveren kan op de club of via onderstaande link. Het is niet mogelijk om te reserveren op woensdag van 17.30 uur tot 19.30 uur en op vrijdag van 17.30 uur tot 19.00 uur.
 • Ga voor het reserveren van een slot naar judoyushi.nl/vennepfit 

 

 

Protocol

 

 

corona protocol en huisregels Judo Yushi

 

 

Stay Fit training voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Stay Fit lessen zijn een groot succes. Om die reden hebben we ook  Stay Fit lessen voor volwassenen op woensdag om 19.30 uur en op vrijdag om 19.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via de Stay Fit pagina. Zie ook de video-impressie van de Stay Fit buitentraining van afgelopen zomer. Let op: de lessen lopen snel vol, dus meld je tijdig aan! Klik hier voor meer info en meld je aan