Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Trainingen tijdens corona quarantaine

Op basis van de richtlijnen van het RIVM is er in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt.

 

 

 

 

Belangrijk:

  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Publiek niet welkom bij de lessen!

 

Kleding buitentrainingen: 

  • Judopak en T-shirt of thermoshirt
  • Bij koud weer sokken
  • Je kan eventueel extra laagjes kleding aandoen en als je het warm hebt iets uittrekken.
  • Wedstrijdjudoka’s ook trimschoenen aantrekken

 

 

Doorgang lessen afhankelijk van weersverwachting

weersverwachting judolessenDe lessen gaan altijd door, behalve als het regent of erg onstuimig is. Check bij een weersverwachting met regen de website. Uiterlijk een uur voor de start van de les zetten we afgelastingen op de homepage van de website, op instagram en facebook. In Nieuw-Vennep gaan de lessen altijd door, mits de regen en wind zodanig zijn dat we niet een geschikte kant van de buitentent kunnen afsluiten.

 

 

 

 

 

 

Inhalen lessen

Doordat een aantal lessen door de lock-down geen doorgang konden vinden is het mogelijk om deze in te halen. Dat kan op een les met een gelijkwaardig judoniveau (dus train je in een jeugdjudo-1 les, dan kun je de les inhalen in een andere jeugdjudo-1 les). Om zoveel mogelijk flexibiliteit te creëren maken we het mogelijk om dit te doen op elke gewenste locatie of lesdag. Het is ook mogelijk om (vanaf 6 jaar) met wedstrijdjudo mee te doen als extra judoles.

 

 

Fitness

I.v.m. de coronamaatregelen organiseren we momenteel 2 activiteiten voor onze fitnessleden:

  • Online stay fit training elke woensdag om 20.00 uur (tot 7 april). Klik hier voor de live uitzending
  • vrije fitness- en cardiotraining  buiten op vrijdag van 18.30 uur tot 20.30 uur verdeeld in 2 slots (18.30 uur en 19.30 uur) en op woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur (1 slot).

Ga voor het reserveren van een slot naar judoyushi.nl/vennepfit 

 

 

Protocol

 

 

corona protocol en huisregels Judo Yushi

 

 

Stay Fit training voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Stay Fit lessen zijn een groot succes. Om die reden hebben we ook  Stay Fit lessen voor volwassenen op woensdag om 19.30 uur en op vrijdag om 19.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via de Stay Fit pagina. Zie ook de video-impressie van de Stay Fit buitentraining van afgelopen zomer. Let op: de lessen lopen snel vol, dus meld je tijdig aan! Klik hier voor meer info en meld je aan