Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

“Judo met extra begeleiding”

‘Special Needs Judo’ bij Judo Yushi is jeugdjudo met extra begeleiding. Deze judoles is uitermate geschikt voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking en kinderen die net even wat meer aandacht nodig hebben. Binnen het judo staat respect, samenwerken en zelf ontwikkeling centraal. Je houd rekening met elkaars mogelijkheden en beperkingen op en naast de judomat. We judoën in kleinere groepjes dan in de reguliere jeugdjudoles. We hebben ook een groepje oudere geoefende judoka’s die regelmatig vrijwillig meehelpen, zodat je ook extra hulp krijgt bij het beoefenen van deze sport. Bij Special Needs Judo denken we vooral niet in beperkingen, maar juist in oplossingen.


Dag en locatie

Special Needs Judo vond voor de coronatijd plaats op zondag, maar is helaas door de coronamaatregelen gestopt. We inventariseren wel weer of er belangstelling is om opnieuw met een groep te kunnen starten. Meld je aan via de pagina contact. Bij voldoende belangstelling starten we opnieuw een lesgroep op.

 


Aanmelden

Meld je aan via de pagina contact

Na je aanmelding krijg je een bevestiging om te starten in een groep. Met deze bevestiging is het mogelijk om een proefmaand judo uit te proberen.


special needs judo bij Judo Yushi