Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Medische begeleiding bij Judo Yushi

Medische begeleiding is een erg belangrijk aspect bij de de opbouw van een verantwoord wedstrijdprogramma en bij het herstel van blessures. Bovendien is het belangrijk dat wedstrijdjudoka’s snel weer wedstrijdfit zijn na een blessure. Judo Yushi heeft daarom verregaande samenwerkingsverbanden met medische praktijken die een grote ervaring hebben met het begeleiden van topsporters en die altijd tot doel hebben om de wedstrijdsporter weer snel en verantwoord wedstrijdfit te krijgen. De medische begeleidingsstaf bestaat uit Fysiotherapiepraktijk De Velden, Manual Fysion en intern op het gebied van inspanningsfysiologie Bas van der Veld.

Fysiotherapie De Velden en Manual Fysion (verbonden aan Topsport Amsterdam en het CTO Amsterdam) hebben een groot netwerk van specialisten waarvan gebruik gemaakt kan worden.

De medische begeleidingsstaf is in principe beschikbaar voor judoka’s die trainen in de topselectie en de Judo Academy Haarlemmermeer. Indien een training niet gevolgd kan worden a.g.v. een blessure dient direct een afspraak te worden gemaakt met het medische begeleidingsteam.

Inspanningsfysiologische testen voeren we regelmatig uit voor de hele topselectie. Echter, bij blessures kan met het oog op het wedstrijdfit worden vaker metingen plaatsvinden om de vooruitgang van blessurevrij naar wedstrijdfit te meten.

 

samenstelling Medisch Team

 

spreekuur en afspraken

Het spreekuur van het medisch begeleidingsteam is op maandag van 17.00 uur – 18.00 uur bij Judo Yushi in Nieuw-Vennep met Gino en/of Hans.

Bel wel van tevoren voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 0252-684190 en/of inspreken op het antwoordapparaat waarna je wordt teruggebeld. Ook melden dat je in de wedstrijdselectie van Judo Yushi traint!