Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

"Voor de actieve 55-plusser"

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven, ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven wordt je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De wekelijkse les 'In Balans in Beweging' zorgt dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen en is bedoeld voor actieve 55-plusser die zich fit willen blijven voelen. De les is een mix van gym, functionle training en val-vaardigheden. In Balans in Beweging zit boordevol met leuke en uitdagende coördinatieve oefeningen, maar bevat ook veel beweeg- en baloefeningen en oefeningen om ervoor te zorgen dat je bij vallen jezelf kan corrigeren (valbreken) en adequaat kunt reageren.

De oefeningen in de lessen zijn aangepast op de individuele mogelijkheden van de deelnemers. De lesstof is meteen toepasbaar in dagelijkse situaties.

De grote voordelen van In balans in beweging:

  • Soepeler en zekerder bewegen;
  • Voel je fitter en vergroot je sociale omgeving;
  • Oefeningen aangepast aan individuele mogelijkheden;
  • De lesstof is toepasbaar in dagelijkse situaties.

Dag en locatie

Judo Yushi Nieuw-Vennep: vrijdagochtend


In Balans in beweging combineren met fitness

Ook is het mogelijk om naast het judo abonnement een onbeperkt fitness abonnement te nemen. Voor leden hebben we een sterk gereduceerd tarief van € 10,-- per maand voor onbeperkt fitness. 


Aanmelden

Meld je aan via de pagina contact

Met deze bevestiging is het mogelijk om te starten.