Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

High Performance Fitness /

High Performance Fitness heet ook wel functionele training. In de functionele trainingen wordt gericht naar een bepaald sportdoel toegewerkt. In de regel is dat een korte termijn topsportdoel, met op lange termijn World Class Performance. 

High Performance Fitness is onze specialiteit. Met het trainingsprogramma hebben we meerdere judoka’s en andere sporters begeleid naar nationale kampioenschappen, internationale selecties, Europacups, EYOF, Europese kampioenschappen en wereldkampioenschappen.

 

FASERING HIGH PERFORMANCE FITNESS

High Performance Fitness bestaat uit drie verschillende fasen.

De eerste fase in het proces is de basisfase, waarin we het atletisch vermogen verbeteren. De basisfase bestaat uit core-strength training in combinatie met uithoudingsvermogen. In trainingen met veel afwisseling vergroten we het atletisch vermogen en stimuleren we de lichamelijke ontwikkeling.

Afhankelijk van de leeftijd vindt na of tegelijk met de basisfase fase 2 plaats, het aanleren van de basistechnieken van het krachttrainen. De sporter maakt zich de krachttrainingstechniek eigen, zonder dat we overmatig gaan laden met gewicht.

In de derde fase is sprake van volledige ‘High Performance strength en conditioning’. In deze fase vormt de periodisering van de sporter gericht op te behalen prestaties het uitgangspunt. Met de voor de sporter van toepassing zijnde periodisering faseren we het trainingsprogramma voor functionele training, zodat toegewerkt wordt naar belangrijke piek- en kwalificatiemomenten. 

 

TRAINEN IN EEN GROEP

High Performance fitness vindt plaats in een groep. De groep bestaat in de basis uit judoka’s, maar is ook geschikt voor talenten van andere sporten. Omdat we zoveel mogelijk maatwerk willen bieden is het aantal plaatsen beperkt.

HighlightsHigh Performance Fitness bij Judo Yushi - VennepFit
 • verantwoorde opbouw
 • train jouw hele lichaam
 • groepsles met sociale interactie
 • doelgericht trainen
 • begeleiding op maat
 • periodisering bepaalt training
ResultaatHard work and dedication

Behalve judoka’s nemen sporters vanuit verschillende disciplines deel aan de High Performance trainingen. We hebben al sporters begeleid van sporten als voetbal, badminton, wielrennen en honkbal met nationale podiumplaatsen tot gevolg.

Maarten Smit Nederlands kampioen traint bij Judo Yushi VennepFit

Maarten Smit is Honkballer bij de Pioniers en trainde in de High Performance training. Zijn coaches gaven aan dat functionele training hem goed zou kunnen helpen. Het heeft ertoe geleid dat hij met zijn teams in de Little League Nederlands kampioen Baseball is geworden. Vervolgens is Maarten geselecteerd voor de Honkbalacademy (Rabbits). 

 

 

Rooster High Performance FitnessLesrooster en aanmelden
 • maandag 18.00 uur leeftijdsgroep u18/+18
 • woensdag 17.30 uur leeftijdsgroep u15
 • woensdag 18.30 uur leeftijdsgroep u18/+18
 • vrijdag 17.30 uur leeftijdsgroep  (u15)/u18/+18

 

 

 

Belangrijk:

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname vindt plaats na intake en indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn! 

 

Fitness lidmaatschappenHigh Performance Fitness bij Judo Yushi - VennepFit

High Performance Fitness is een groepstraining met begeleiding. Voor High Performance Fitness is een speciaal abonnement van toepassing.

 

 

High Performance abonnement
€ 29,95 / maand
 • Functionele Training 
 • training met begeleiding
 • Periodisering vormt basis van het trainingsprogramma