Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

De Kick-off van het nieuwe seizoen!

 

De trainingsweek wedstrijdjudo vormt de start van het nieuwe seizoen met een en week lang elke dag een training om snel weer wedstrijdfit te worden. Voor de pupillen is een beperkter programma opgezet.

 

 

DEELNAME

De trainingsweek is onderdeel van het reguliere programma van wedstrijdjudoka’s van Judo Yushi en partnerclubs. Iedereen die niet op vakantie is wordt geacht aanwezig te zijn. Er zijn dus ook geen kosten verbonden aan deelname. 

De trainingsweek is voor alle wedstrijdjudoka’s geboren in 2014 en eerder.

 

 

LEEFTIJDSindeling PER GROEP
  • -18 jaar/ +18 jaar: geboren in 2007 en eerder
  • jeugd -15 jaar: geboren in 2008, 2009 en 2010
  • pupillen -10/ -12 jaar:  geboren in 2011 t/m 2014
 
PROGRAMMA

Onderstaand schema bevat het programma voor de trainingsweek.

OPEN DEELNAME 

Het is ook als niet-lid van Judo Yushi of aangesloten partnerclub mogelijk om deel te nemen aan (een deel van) het programma.

 

Deelnamekosten niet-leden:

  • 50 euro voor alle trainingen
  • 20 euro voor de twee zaterdagtrainingen
  • 25 euro voor de twee zaterdagtrainingen inclusief lunch
  • 10 euro voor een losse training.

 

Inschrijven voor een losse training kan doe je in de Judo Yushi webshop. Je klikt op een training en volgt de link naar het winkelwagentje.

Inschrijven voor de hele trainingsweek, de zaterdagtrainingen (clinic en randoritraining) en lunch kan via het inschrijfformulier kan door het invullen van onderstaand inschrijfformulier en de betaling direct via I-Deal te voldoen.

Algemene voorwaarde deelname: bij deelname aan de Judo Yushi Trainingsweek geef je toestemming tot het plaatsen van foto’s en content op de officiële media van Judo Yushi (conform privacy statement punt 4).

 

Het is niet mogelijk om nog via dit formulier aan te melden. Voor late aanmeldingen kunt u bij de organisatie navragen of deelname nog mogelijk is. U kunt daarvoor mailen naar info@judoyushi.nl