Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

De Kick-off van het nieuwe seizoen!

 

Judo Yushi TrainingsweekDe trainingsweek wedstrijdjudo vormt de start van het nieuwe seizoen met een en week lang elke dag een pittige training om snel weer wedstrijdfit te worden. Voor de pupillen is een beperkter programma opgezet.

De trainingsweek is voor alle wedstrijdjudoka’s geboren in 2013 en eerder.

 

 

Groepsindeling
  • -18 jaar/ +18 jaar: geboren in 2006 en eerder
  • jeugd -15 jaar: geboren in 2007, 2008 en 2009
  • pupillen -10/ -12 jaar:  geboren in 2010 t/m 2013

 

OPEN DEELNAME

De trainingsweek is onderdeel van het reguliere programma van wedstrijdjudoka’s van Judo Yushi en de Judo Academy Haarlemmermeer. Iedereen die niet op vakantie is wordt geacht aanwezig te zijn. Deelname voor wedstrijdjudoka’s van Judo Yushi en Judo Academy Haarlemmermeer is gratis.

 

Het is ook als niet-lid mogelijk om deel te nemen aan (een deel van) het programma.

 

Deelnamekosten niet-leden:

  • 40 euro voor alle trainingen
  • 20 euro voor de twee zaterdagtrainingen
  • 25 euro voor de twee zaterdagtrainingen inclusief lunch
  • 10 euro voor een losse training.

 

Inschrijven voor een losse training kan doe je in de Judo Yushi webshop. Je klikt op een training en volgt de link naar het winkelwagentje.

Inschrijven voor de hele trainingsweek, de zaterdagtrainingen (clinic en randoritraining) en lunch kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

 

 

PROGRAMMA

Onderstaand schema bevat het programma voor de trainingsweek.

 

 

 

INSCHRIJFFORMULIER

Inschrijven voor de hele trainingsweek of de zaterdagtrainingen voor judoka’s die niet lid zijn van Judo Yushi of trainen bij Judo Academy Haarlemmermeer, kan door het invullen van onderstaand inschrijfformulier en de betaling direct via I-Deal te voldoen.

Algemene voorwaarde deelname: Bij deelname aan de Judo Yushi Trainingsweek geef je toestemming tot het plaatsen van foto’s en content op de officiële media van Judo Yushi (conform privacy statement punt 4).

 

Het is niet mogelijk om nog via dit formulier aan te melden. Voor late aanmeldingen kunt u bij de organisatie navragen of deelname nog mogelijk is. U kunt daarvoor mailen naar info@judoyushi.nl