Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi Open Talententrainingen; maak kennis met wedstrijdjudo!Open Talententrainingen Pupillen

 

Wil je meer trainen en wil je meedoen aan wedstrijden?

De hele maand september kun je meedoen met de Open Talententrainingen en kijken of wedstrijdjudo bij jou past.

 

Wat leer je bij wedstrijdtraining

De technisch/recreatieve judoles en wedstrijdtrainingen zijn anders van opzet. In de technisch/recreatieve judoles  leer je de basis van het judo, judotechnieken en (judo)vaardigheden. Bij wedstrijdjudo leer je deze technieken toepassen in wedstrijdsituaties. Je gaat de technieken verbeteren, zodat je ze sneller kan uitvoeren en je leert hoe je een techniek in een wedstrijd moet voorbereiden om er ook echt mee te scoren. Daarnaast leer je extra technieken of variaties waardoor de basistechnieken nog beter toepasbaar zijn, zoals een worp uitvoeren met verschillende manieren van vastpakken, werpen in verschillende richtingen of doorgaan in het grondjudo (ne-waza). En natuurlijk heel veel extra vaardigheden die je nodig hebt in een wedstrijd, zoals coördinatie, snelheid, fysieke vaardigheden (core-satbiliteit). en basistactiek van een judowedstrijd. En vergeet ook vooral niet...omgaan met winnen en verliezen.

 

Meedoen met wedstrijden

Op de club doe je natuurlijk mee met de Puntencompetitie en Miniteams, maar als je de basisvaardigheden hebt geleerd, kun je ook meedoen aan judotoernooien. We hebben in het wedstrijdprogramma toernooien opgenomen die voor beginners zijn en toernooien voor judoka's die al wat meer ervaring hebben. Op die manier kun je een goede start maken en opbouwen naar een steeds hoger niveau. 

 

Deelnemen aan de Open TALENTENtrainingen

In de maand september kun je meedoen aan de Open talententrainingen voor Pupillen. Je krijgt dan een maand lang gratis de kans om te kijken of wedstrijdjudo ook iets voor jou is. In overleg met de trainers wordt dan aan het einde van de maand bekeken of je er al aan toe bent om blijvend mee te kunnen doen.

Judoka's in Hoofddorp en Nieuw-Vennep kunnen meedoen op woensdag van 17.00 uur - 18.00 uur in Nieuw-Vennep

Judoka's in Badhoevedorp en Osdorp kunnen meedoen op zaterdag van 11.30 uur - 12.30 uur in Osdorp.

Je mag gewoon langskomen op dit tijdstip. Voor vragen/opmerkingen kun je mailen naar info@judoyushi.nl