Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

verkopers Judo Yushi Grote Club Actie

Met deelname aan De grote Clubactie kunnen we activiteiten mogelijk maken. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Bij de Grote Club Actie kunnen leden van Clubs en verenigingen loten verkopen waarmee geld ingezameld kan worden voor activiteiten. Voor elk lot ter waarde van € 3,– dat wordt verkocht, gaat 80% direct naar de club!

Als je een lot koopt kun je mooie prijzen winnen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000,–  en nog veel meer!

Extra intekenlijsten 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandIs je intekenlijst vol en wil/kan je meer loten verkopen? Klik op het document en download een nieuwe intekenlijst!

 

Kopen met QR code 

Het is ook mogelijk om met onderstaande QR code loten te kopen. Koop je één of meer loten, dan ontvang je direct een e-mail met je lotnummers! Scan de code met jouw telefoon en bestel direct online! Je wordt automatisch doorgelinkt naar Judo Yushi op de Grote Clubactie website.

 

 

 

 

 

Superlot informatie en invulformulier

Een superlot is ideaal voor bedrijven. Ken jij iemand met een eigen bedrijf? Voor 150 euro kunnen ze de club ‘sponsoren’ en krijgen ze ook extra exposure op onze digitale media. Zo kan het bedrijf in beeld komen voor een gering bedrag. En omdat het bedrijf voor 150 euro ook 50 loten krijgt, maken ze extra kans op de hoofdprijs! Ook particulieren kunnen uiteraard een superlot kopen!

Is er een koper die graag een Superlot wil? Vraag dan aan de judoleraar of via info@judoyushi.nl of je een invulformulier voor een Superlot mag. Je kan het invulformulier ook downloaden door op het bestandicoontje in deze alinea te klikken. Vul samen met de koper het formulier in een geef deze aan jouw judoleraar. De leraar neemt het Superlot dan mee naar de eerstvolgende les, zodat je het lot kan uitreiken en een foto kan maken. We plaatsen de foto dan in het Judo Yushi Journaal, op de website en op onze social media (Facebook en Instagram). 

Koop een Superlot en steun Judo Yushi

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandKlik op het document, download het Superlot invulformulier en vul het formulier in met de koper. Vraag daarna aan jouw judoleraar een Superlot om uit te reiken!

 

Waar besteden we de opbrengst aan

De Grote Club Actie is bedoeld om activiteiten op de club te kunnen organiseren, waaronder de Puntencompetitie, Miniteams, Filmavond en meer. We gebruiken de opbrengst ook om materialen te vervangen zoals judomatten of andere belangrijke lesmaterialen. In 2022/2023 willen we ook een deel reserveren om de gestegen gasprijzen het hoofd te kunnen bieden!

Een klein deel gaat naar wedstrijdjudo (maximaal 20%) voor onder andere trainingsstages en competitiewedstrijden die we organiseren.

Start en einddatum

De startdatum voor het verkopen van loten is zaterdag 24 september. Vanaf dat moment kun je loten verkopen in de buurt, de QR code in jouw appgroepen zetten etc. 

Maar bedenk ook wat je nog meer kan doen, zoals de loten meenemen naar een verjaardagsfeest of zoals Sebastiaan Smit naar een Bungalowpark!

 

Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend!

 

De einddatum van de Grote Club Actie is het begin van de herfstvakantie. Het is verstandig om daarvoor je loten in te leveren, zodat we vanaf dat moment kunnen invoeren. Ben je ze voor die datum vergeten in te leveren, leg ze dan al klaar in jouw judotas, zodat je het niet kan vergeten om de loten direct na de herfstvakantie in te leveren. 

De loten kun je inleveren bij de judoleraar.

 

Ben jij een topverkoper?

In het recente verleden zijn er al judoka’s geweest die meer dan 100 loten verkochten. Maar je bent al een topverkoper als je 10 loten of meer verkoopt.  Vanaf 10 loten krijg je per 10 verkochte loten een waardebon om te besteden in de Judo Yushi Shop. Je kan de bon gebruiken voor een judoband, judopak, sleutelhanger, T-shirt en nog veel meer.

Verkoop je 40 loten of meer? Dan kun je kiezen uit een Judo Yushi T-shirt met jouw naam erop, een stevige judoband met jouw naam erop, een rugembleem met jouw naam erop of een waardebon van € 15,–  voor de Judo Yushi shop!

grote club actie judo yushi

 

Vrijwilligers gevraagd voor Grote Club Actie

Na afloop van de periode waarin je loten kan verkopen moeten alle formulieren worden ingevoerd op lijsten en verzonden worden aan de organisatie van de Grote Club Actie. Voor het invoeren zoeken we nog extra vrijwilligers! Het is een activiteit waarbij je zelf je eigen tijd kan indelen voor het invoeren van de loten. Dus voor iedereen die wel tijd kan vrijmaken, maar niet op een vast tijdstip een vrijwilligerstaak kan uitvoeren, een ideale manier om een steentje te kunnen bijdragen. Wil jij ons helpen? Graag mailen naar info@judoyushi.nl 

 

Alles over de trekking 

Op Clubactie.nl vind je alles over de Grote Club Actie. Behalve veel informatie kun je op de site je lotnummer (die vind je op je afschrift van je bankrekening) checken en bekijken welke prijzen je kan winnen!