Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

verkopers Judo Yushi Grote Club Actie

Met deelname aan De grote Clubactie kunnen we activiteiten mogelijk maken. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Bij de Grote Club Actie kunnen leden van Clubs en verenigingen loten verkopen waarmee geld ingezameld kan worden voor activiteiten. Voor elk lot ter waarde van € 3,– dat wordt verkocht, gaat 80% direct naar de club!

De Grote Club Actie is bedoeld om activiteiten op de club te kunnen organiseren, waaronder de Puntencompetitie, Miniteams, Filmavond en meer. We gebruiken de opbrengst ook om materialen te vervangen zoals judomatten of andere belangrijke lesmaterialen en om de teambus te kunnen laten rijden.

Als je een lot koopt steun je niet alleen de club, maar kun je ook mooie prijzen winnen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000,–  , twee jaar gratis rijden in een auto, reischeques, cadeaubonnen en nog veel meer!

Extra intekenlijsten 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandIs je intekenlijst vol en wil/kan je meer loten verkopen? Klik op het document en download een nieuwe intekenlijst!

 

Kopen met QR code 

Het is ook mogelijk om met onderstaande QR code loten te kopen. Koop je één of meer loten, dan ontvang je direct een e-mail met je lotnummers! Scan de code met jouw telefoon en bestel direct online! Je wordt automatisch doorgelinkt naar Judo Yushi op de Grote Clubactie website.

 

 

 

 

 

Superlot informatie en invulformulier

Een superlot is ideaal voor bedrijven. Voor 150 euro kan een bedrijf ons ‘sponsoren’ en krijgen ze er reclame voor terug. 

De sponsor vangt twee vliegen in één klap met Superlot sponsoring;  het bedrijf krijgt reclame-uitingen op onze social media (Instagram en Facebook) en via het Judo Yushi Journaam en maakt daarnaast kans op prijzen, omdat het bedrijf voor dit bedrag 50 loten krijgt met dus een extra grote winkans!

Ook particulieren kunnen uiteraard een superlot kopen!

Is er een koper die graag een Superlot wil? Vraag dan aan de judoleraar een invulformulier, klik op onderstaande link of stuur onderstaande link naar de sponsor om het online Superlotformulier in te vullen:

https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/judo-yushi/461477 

Als het bedrijf het superlotformulier heeft ingevuld, dan krijg je van de leraar een mooi Superlot om uit te reiken, zodat je een foto kan maken van of met de sponsor. We plaatsen de foto dan in het Judo Yushi Journaal en op onze social media (Facebook en Instagram). 

Koop een Superlot en steun Judo Yushi

 

Alles over de trekking 

Op Clubactie.nl vind je alles over de Grote Club Actie. Behalve veel informatie kun je op de site je lotnummer (die vind je op je afschrift van je bankrekening) checken en bekijken welke prijzen je kan winnen!

Start en einddatum

De startdatum voor het verkopen van loten is zaterdag 23 september. Vanaf dat moment kun je loten verkopen in de buurt, de QR code in jouw appgroepen zetten etc. 

Maar bedenk ook wat je nog meer kan doen, zoals de loten meenemen naar een verjaardagsfeest of zoals Sebastiaan Smit naar een Bungalowpark!

 

Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend!

 

De einddatum van de Grote Club Actie is het 30 oktober.  Het is verstandig om daarvoor je loten in te leveren, bijvoorbeeld voor de start van de Herfstvakantie, zodat we vanaf dat moment joue loten kunnen invoeren. Ben je ze voor die datum vergeten in te leveren, leg ze dan al klaar in jouw judotas, zodat je het niet kan vergeten om de loten direct na de herfstvakantie in te leveren. 

De loten kun je inleveren bij de judoleraar.

 

Ben jij een topverkoper?

In het recente verleden zijn er al judoka’s geweest die meer dan 100 loten verkochten. Maar je bent al een topverkoper als je 10 loten of meer verkoopt.  Vanaf 10 loten krijg je per 10 verkochte loten een waardebon om te besteden in de Judo Yushi Shop. Je kan de bon gebruiken voor een judoband, judopak, sleutelhanger, T-shirt en nog veel meer.

Verkoop je 40 loten of meer? Dan kun je kiezen uit een Judo Yushi T-shirt met jouw naam erop, een stevige judoband met jouw naam erop, een rugembleem met jouw naam erop of een waardebon van € 15,–  voor de Judo Yushi shop!

grote club actie judo yushi