Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi doet mee met de Grote Club Actie

De grote Clubactie is een bijzondere activiteit, omdat deze activiteit andere activiteiten mogelijk maakt. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Bij de Grote Club Actie kunnen leden van Clubs en verenigingen loten verkopen waarmee geld ingezameld kan worden voor activiteiten. Voor elk lot ter waarde van € 3,– dat wordt verkocht, gaat 80% direct naar de club!

Als je een lot koopt kun je mooie prijzen winnen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000,–  en nog veel meer!

Extra intekenlijsten 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandIs je intekenlijst vol en wil/kan je meer loten verkopen? Klik op het document en download een nieuwe intekenlijst!

 

Superlot informatie en invulformulier

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandIs er een koper die graag een Superlot wil? Klik op het bestand en download het informatie- en invulformulier voor een Superlot. Nadat je het formulier hebt ingeleverd, krijg je het Superlot om te overhandigen aan de Koper!

Steun Judo Yushi met een Superlot!

Waar besteden we de opbrengst aan

De Grote Club Actie is bedoeld om activiteiten op de club te kunnen organiseren, waaronder de Puntencompetitie, Miniteams, Filmavond en meer. We gebruiken de opbrengst ook om materialen te vervangen zoals judomatten of andere belangrijke lesmaterialen. Op dit moment zijn we aan het sparen voor een AED.

Een klein deel gaat naar wedstrijdjudo (maximaal 20%) voor onder andere trainingsstages en competitiewedstrijden die we organiseren.

 

Ben jij een topverkoper?

In het recente verleden zijn er al judoka’s geweest die meer dan 100 loten verkochten. Maar je bent al een topverkoper als je 10 loten of meer verkoopt.  Vanaf 10 loten krijg je per 10 verkochte loten een waardebon om te besteden in de Judo Yushi Shop. Je kan de bon gebruiken voor een judoband, judopak, sleutelhanger, T-shirt en nog veel meer.

Verkoop je 50 loten of meer? Dan kun je kiezen uit een Judo Yushi T-shirt met jouw naam erop of een stevige judoband met jouw naam erop of een waardebon van € 15,–  voor de Judo Yushi shop!

Superlot: 50 loten voor 150 euro!

We verkopen dit jaar ook superloten! Ken jij iemand die een eigen bedrijf heeft en een Superlot wil kopen? Wij vermelden als tegenprestatie het bedrijf dan op social media, de website en in het Judo Yushi Journaal. Met een Superlot kunnen we als club ook een Groot Clubfeest winnen. Dat zou wel mooi zijn in ons 20-jarig bestaan! Uiteraard kunnen particulieren ook superloten kopen! Als je een Superlot verkoopt, meld het ons meteen, dan kun je het lot officieel uitreiken in combinatie met een mooie foto! Klik op het logo hieronder en download het instructie- en inschrijfformulier voor het Superlot!

Grote Club Actie Superlot

Start en einddatum

De startdatum voor het verkopen van loten is zaterdag 14 september. Vanaf dat moment kun je loten verkopen in de buurt, maar vergeet ook niet de loten mee te nemen naar een verjaardagsfeest of zoals Sebastiaan Smit naar een Bungalowpark!

 

Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend!

 

De einddatum van de Grote Club Actie is het begin van de herfstvakantie. Het is verstandig om daarvoor je loten in te leveren, zodat we vanaf dat moment kunnen invoeren. Ben je ze voor die datum vergeten in te leveren, leg ze dan al klaar in jouw judotas, zodat je het niet kan vergeten om na de herfstvakantie in te leveren. 

De loten kun je inleveren bij de judoleraar of in Nieuw-Vennep in de groene bus in de judozaal.

 

Vrijwilligers gevraagd voor Grote Club Actie

Na afloop van de periode waarin je loten kan verkopen moeten alle formulieren worden ingevoerd op lijsten en verzonden worden aan de organisatie van de Grote Club Actie. Voor het invoeren zoeken we nog extra vrijwilligers! Het is een activiteit waarbij je zelf je eigen tijd kan indelen voor het invoeren van de loten. Dus voor iedereen die wel tijd kan vrijmaken, maar niet op een vast tijdstip een vrijwilligerstaak kan uitvoeren, een ideale manier om een steentje te kunnen bijdragen. Wil jij ons helpen? Graag mailen naar info@judoyushi.nl 

 

Alles over de trekking 

Op Clubactie.nl vind je alles over de Grote Club Actie. Behalve veel informatie kun je op de site je lotnummer (die vind je op je afschrift van je bankrekening) checken en bekijken welke prijzen je kan winnen!