Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi doet mee met de Grote Club Actie

De grote Clubactie is een bijzondere activiteit, omdat deze activiteit andere activiteiten mogelijk maakt. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Bij de Grote Club Actie kunnen leden van Clubs en verenigingen loten verkopen waarmee geld ingezameld kan worden voor activiteiten. Voor elk lot ter waarde van € 3,-- dat wordt verkocht, gaat 80% direct naar de club!

Als je een lot koopt kun je mooie prijzen winnen, waaronder een hoofdprijs van € 100.00,--  en nog veel meer!

Waar besteden we de opbrengst aan

De Grote Club Actie is bedoeld om activiteiten op de club te kunnen organiseren, waaronder de Puntencompetitie, Miniteams, de Filmavond en meer. We gebruiken de opbrengst ook om judomatten te kunnen vervangen of andere belangrijke lesmaterialen. 

Een klein deel gaat naar wedstrijdjudo (maximaal 20%) voor onder andere trainingsstages en competitiewedstrijden die we organiseren.

 

Ben jij een topverkoper?

Verdien een geborduurde judoband bij de Grote Club Actie

In het recente verleden zijn er al judoka's geweest die meer dan 100 loten verkochten. Maar je bent al een topverkoper als je 10 loten of meer verkoopt.  Vanaf 10 loten krijg je per 10 verkochte loten een waardebon om te besteden in de Judo Yushi Shop. Je kan de bon gebruiken voor een judoband, judopak, sleutelhanger, T-shirt en nog veel meer.

Verkoop je 50 loten of meer...dan krijg je een waardebon van € 15,-- of een stevige judoband met jouw naam erop!

 

20 Loten voucher

Ben je al goed op weg richting de 20 loten? De Grote Club Actie en Judo Yushi beloont iedereen die 20 loten of meer verkoopt met een 20-loten voucher. Met de voucher kun je gratis* naar Bobbejaanland, Avontura, Optisport zwembaden of Body Worlds of ontvang je een 2e artikel gratis in de webshop van Masita.

* Geldig bij Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl

Grote Club Actie 20 loten voucher

Extra intekenlijsten 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestandIs je intekenlijst vol en wil/kan je meer loten verkopen? Klik op het document en download een nieuwe intekenlijst!

 

Start en einddatum

De startdatum voor het verkopen van loten is zaterdag 15 september. Vanaf dat moment kun je loten verkopen in de buurt, maar vergeet ook niet de loten mee te nemen naar een verjaardagsfeest of zoals Sebastiaan Smit naar een Bungalowpark!

 

Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend!

 

De einddatum van de Grote Club Actie is het begin van de herfstvakantie (zaterdag 20 oktober). Het is verstandig om daarvoor je loten in te leveren, zodat we vanaf dat moment kunnen invoeren. Ben je ze voor die datum vergeten in te leveren, leg ze dan al klaar in jouw judotas, zodat je het niet kan vergeten om na de herfstvakantie in te leveren. 

De loten kun je inleveren bij de judoleraar of in Nieuw-Vennep in de groene bus in de judozaal.

 

Vrijwilligers gevraagd voor Grote Club Actie

Na afloop van de periode waarin je loten kan verkopen moeten alle formulieren worden ingevoerd op lijsten en verzonden worden aan de organisatie van de Grote Club Actie. Voor het invoeren zoeken we nog extra vrijwilligers! Het is een activiteit waarbij je zelf je eigen tijd kan indelen voor het invoeren van de loten. Dus voor iedereen die wel tijd kan vrijmaken, maar niet op een vast tijdstip een vrijwilligerstaak kan uitvoeren, een ideale manier om een steentje te kunnen bijdragen. Wil jij ons helpen? Graag mailen naar info@judoyushi.nl 

 

Alles over de trekking 

Op Clubactie.nl vind je alles over de Grote Club Actie. Behalve veel informatie kun je op de site je lotnummer (die vind je op je afschrift van je bankrekening) checken en bekijken welke prijzen je kan winnen!