Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi organiseert namens afdeling Zuid-West van de Judo Bond Nederland district Noord-Holland de officiële afdelingskampioenschappen voor pupillen. De afdelingskampioenschappen vormen de voorronden van het kampioenschap van Noord-Holland voor pupillen.

 

De afdelingskampioenschappen

Noord-Holland is één van de zeven districten van de Judo Bond Nederland. Het district Noord-Holland is verdeeld in drie afdelingen, namelijk afdeling Noord (regio Noord-Holland Noord), afdeling Zuid-Oost (regio Amsterdam e.o.) en afdeling Zuid-West (regio Haarlem e.o.).  Judo Yushi organiseert vanaf september 2005 alle officiële kampioenschappen van afdeling Zuid-West in de dojo aan de Lucas Bolsstraat in Nieuw- Vennep. Jaarlijks vinden bij Judo Yushi de officiële afdelingskampioenschappen plaats voor de leeftijden tot 10 jaar en tot 12 jaar

 

Organisatie

De wedstrijdorganisatie van de afdelingskampioenschappen in regio Zuid-West staat onder leiding van Andrea Reede.

Afdelingsleider van afdeling Zuid-West is Barry Piroli. 

 

Contact

Voor algemene informatie over de komende pupillenkampioenschappen, het aanleveren van inschrijvingen (alleen door judoscholen), het dagprogramma en gewichtswijzigingen kunt u mailen met de wedstrijdorganisatie: 

e-mail wedstrijdorganisatie.

 

INFORMATIE seizoen 2018-2019

De officiële wedstrijdinformatie van de pupillenkampioenschappen staan op de site van het district Noord-Holland van de Judo Bond Nederland

afdelingskampioenschappen pupillen B (-12 jaar)

 

afdelingskampioenschappen pupillen A (-10 jaar)

 

UITSLAGEN EN FOTO’S

De meest actuele informatie over de pupillenkampioenschappen vind je op de Facebookpagina van afdeling Zuid-West. De facebookpagina bevat informatie, het programma voor de competitiedag (één week voor de toernooidatum beschikbaar) en de uitslagen.

Facebookpagina afdeling Zuid-West