Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Coronaregels per 15 januari 2022

Gelukkig mogen we vanaf 15 januari weer binnen trainen. Lees hieronder alles over de regels die gelden vanaf 15 januari 2022.

Alle lessen vinden vanaf 15 januari weer binnen plaats conform normaal rooster. Dat geldt op alle locaties vanaf 15 januari en in Osdorp vanaf 22 januari. Vanaf 13 jaar ben je in de kleedkamers, gangen en kantine verplicht een mondkapje te dragen. Vanaf 18 jaar is trainen alleen mogelijk met geldige QR-code. Ook nu geldt weer: wees verstandig en blijf thuis bij coronagerelateerde klachten of bij het vermoeden van een besmetting. Laat je in dat geval ook altijd testen!

Publiek is nog niet welkom, alleen bij tuimeljudo in Nieuw-Vennep.

 

De Puntencompetitie is een oefencompetitie voor iedereen vanaf 6 jaar, met als doel om wedstrijdervaring op te doen in een vertrouwde en veilige omgeving. De competitie is een ideale manier om met wedstrijden in aanraking te komen. De nieuwe datum voor de eerste ronde wordt zaterdagmiddag 5 februari 2022. Uitgebreide info hebben we eerder uitgedeeld en is hier na te lezen. Inschrijven kan nog tot uiterlijk 26 januari via het strookje op de brief of via de website.

 

De judo examens zijn voor alle leden vanaf 4 jaar. Ook als je net lid bent geworden, kun je al meedoen. De examens worden verplaatst zodat iedereen tijdig het briefje kan inleveren en extra kan oefenen. De examens voor kleuter- en jeugdjudo vinden plaats in de week van 31 januari tot en met zaterdag 5 februari in het eigen lesuur.

De examens voor blauwe band met bruine slip en voor de bruine band worden deze keer losgekoppeld van de examenweek en vinden plaats op zaterdagmiddag12 februari. Daarmee geven we deze judoka’s extra oefentijd.

Uitgebreide info hebben we eerder uitgedeeld en is hier na te lezen. Je kunt op die pagina ook de inschrijfbrief downloaden. Inschrijven voor het judo examen kan alleen bij de leraar.

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on nov 28, 2021

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.