Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Buitentrainingen tijdens corona quarantaine

Tijdens de coronaquarantaine kunnen we niet de mat op, maar gelukkig kunnen we wel buiten trainen. In Nieuw-Vennep doen we dat op onze eigen buitenlocatie, in Hoofddorp op het terrein achter de gymzaal, in Badhoevedorp bij Korfbalvereniging Sporting Badhoevedorp en in Osdorp bij de Sloterplas.
Zie verderop deze pagina voor de exacte gegevens per locatie!

Vanaf 11 mei mogen zowel kinderen tot 12 jaar, jeugd van 13 tot 18 jaar en volwassenen weer trainen. Er is in de veiligheidsregio Kennemerland een Noodverordening van kracht die trainen met restricties mogelijk maakt.

Na de eerste succesvolle buitentrainingen, waarbij er zelfs zo veel inschrijvingen waren dat we groepen hebben moeten splitsen kiezen we vanaf 11 mei voor trainen conform rooster, daar waar dat mogelijk is. Kijk wel op het rooster in het pdf document in de paragraaf 'Lesrooster buitentrainingen en protocol' voor de exacte tijden. Neem ook altijd het protocol goed door!

Recreatieve judoka's trainen zoveel mogelijk in hun eigen groep, wedstrijdjudoka's trainen twee keer per week in wedstrijdtrainingen die voor hun leeftijd van toepassing zijn.

Als blijkt dat er te weinig kinderen op een lesuur komen opdagen, dan zullen we dat lesuur van het rooster halen. Kinderen die wel op dat tijdstip komen, krijgen dan de gelegenheid om in andere lessen mee te doen.

Behalve voor Tuimeljudo en de Special Needs les is inschrijven voor lessen niet meer nodig! Een verhindering voor een les doorgeven vinden wij wel altijd fijn. Doe dat altijd via het formulier 'verhindering doorgeven' op deze website, zodat de leraar/lerares ook het bericht krijgt. Afmelden via e-mail komt niet rechtstreeks bij de leraar/lerares terecht.

Voor ouder/kind tuimeljudo en de ouder/kind Special Needs judoles kan ingeschreven worden op de pagina Inschrijven voor buitentrainingen

 

Coronavrijwilligers

We hebben wel corona-vrijwilligers nodig. Als corona-vrijwilliger help je mee met de opbouw en afbouw (als dat voor die les van toepassing is) en help je mee alles in goede banen te begeleiden voor, tijdens en na de les. Als je wilt meehelpen vul dan het formulier  'aanmelden als coronavrijwilliger' in. Als er bij lesuren geen corona-vrijwilligers zijn, dan kan het zijn dat we dat lesuur moeten afgelasten!

 

 

Lesrooster buitentrainingen en protocol

Onderstaand PDF formulier bevat het complete rooster voor de buitentrainingen. In de eerste kolom staat in welk lesuur je normaal binnen les hebt. In de tweede kolom zie je in welk uur je nu de buitentraining hebt. Kijk ook goed of er iets in de derde kolom staat!

Judo Yushi protocol buitentrainingen

Klik hier voor het complete rooster met conversie van gewoon lesuur naar buitentraining

 

BELANGRIJK: DOWNLOAD EN LEES HET PROTOCOL
Door NOC-NSF is een protocol opgesteld, waar iedereen zich strikt aan moet houden!
Let op: het niet volgen van het protocol betekent dat niet of niet meer kan worden deelgenomen aan de lessen. Het is belangrijk dat je het onderstaande protocol download en goed doorneemt.

Judo Yushi protocol buitentrainingenKlik hier voor het protocol; Download het protocol en lees het goed door! Hou je aan het protocol!

 

 

UITZONDERINGEN:

Met betrekking tot het normale rooster zijn er een aantal aanpassingen:

 • op woensdag in Nieuw-Vennep wordt tuimeljudo een ouder-kind tuimeljudoles
 • op vrijdag in Nieuw-Vennep starten alle judoka's een uur eerder dan gebruikelijk
 • special needs judo wordt een special needs ouder-kind judoles en verhuist van zondag naar zaterdagmiddag
 • Voor judoka's die trainen bij Borus Floriande geldt een aparte regeling. Bij Borus Floriande kunnen we momenteel (nog) geen buitentrainingen geven. Borus is zelf nog erg druk met het rond maken van de eigen schema's. Daar hebben we in deze periode natuurlijk alle begrip voor. Voor alle judoka's die trainen bij Borus geldt daarom het volgende:
  • Judoka's van 3 jaar die trainen bij Borus kunnen met ouder meedoen in de ouder/kind judoles in Nieuw-Vennep op woensdag om 13.30 uur
  • Judoka's van 4 en 5 jaar die trainen bij Borus kunnen meedoen bij kleuterjudo in Floriande Midden op woensdag om 15.15 uur.
  • Judoka's die 6 jaar zijn en die trainen bij Borus kunnen ook meedoen in het lesuur in Floriande Midden op woensdag om 15.15 uur of in het lesuur in Floriande Midden op donderdag om 15.30 uur
  • Judoka's van 7  jaar en ouder die trainen bij Borus kunnen meedoen in het lesuur in Floriande Midden op donderdag om 15.30 uur.

 

Informatie over het afgelasten van lessen

Houd na inschrijving deze pagina goed in de gaten. In het blok hieronder  vermelden we het als er wijzigingen of bijzonderheden zijn m.b.t. een les waar je voor hebt ingeschreven. Dat kan bijvoorbeeld als er regen voorspeld is, of als er te weinig inschrijvingen voor een les zijn. Wijzigingen kunnen worden gepost tot een uur voorafgaand aan de les!

 


Judolessen vrijdag 22 mei Nieuw-Vennep
Ivm de weersvoorspelling zijn de lessen van 15.45 uur en 16.30 uur afgelast. Alle lessen vanaf 17.30 uur gaan door.
Vrijdag 22 mei Badhoevedorp
Alle lessen gaan door.

 

 

De Locaties

Judoka's in Nieuw-Vennep hebben les op de locatie:

Buitenterrein achterkant gebouw Judo Yushi
Lucas Bolsstraat 7 gebouw 17 in Nieuw-Vennep

Loop om het gebouw heen om de locatie te bereiken!
Ouders mogen niet op het trainingsterrein komen!


 

Judoka's in Hoofddorp hebben les op de locatie:

Achterkant gymzaal 1 Floriande Midden
Deltaweg 103

Loop om het scholencomplex heen om de achterkant van de locatie te bereiken.
Ouders mogen niet binnen het hek komen!


 

Judoka's in Badhoevedorp  hebben les op de locatie:

Korfbalvereniging Sporting Badhoevedorp
Snelliuslaan 37 in Badhoevedorp

Ouders mogen niet niet binnen de hekken op het complex komen!


 

Judoka's in Osdorp hebben les op de locatie:

Sloterplas. De Verzamelplek is het 'Groot Landschap' Kunstwerk.

Ouders mogen niet binnen het gedeelte komen dat is afgezet met pionnen!

 

 

Wat neem je mee naar de training 

Recreatieve judoka's nemen mee naar de training:

 • judopak en sportschoenen. Een wit T-shirt onder het judopak dragen is voor meisjes verplicht en voor de buitentrainingen voor jongens ook toegestaan.
 • handgel om voorafgaand aan de training en direct na afloop je handen te wassen. Je kan ook een zeeppompje en een handdoekje meenemen. Dan kun je ter plekke met water uit je bidon je handen wassen! Zonder handgel of zeep kun je niet deelnemen!
 • eigen bidon (vanaf 6 jaar)
 • een bal

 

Wedstrijdjudoka's nemen mee naar de training:

 • judopak en sportschoenen. Een wit T-shirt onder het judopak dragen is voor meisjes verplicht en voor de buitentrainingen voor jongens ook toegestaan.
 • handgel om voorafgaand aan de training en direct na afloop je handen te wassen. Je kan ook een zeeppompje en een handdoekje meenemen. Dan kun je ter plekke met water uit je bidon je handen wassen! Zonder handgel of zeep kun je niet deelnemen!
 • eigen bidon
 • een bal
 • een uchi-komi-elastiek

 

GRATIS Stay Fit proefles voor ouders

Ook ouders hebben het momenteel zwaar. De Judo-stay-fit les is een groot succes. Om die reden hebben we een Stay Fit les voor volwassenen gecreëerd op dinsdagavond om 18.30 uur. Wil je als ouder een keer een gratis proefles meedoen, dan kan dat. Je kunt je dan aanmelden via het formulier 'Inschrijven voor buitentrainingen'. Als er naar aanleiding van de proeflessen voldoende animo is, dan gaan we onderzoeken of het opzetten van een structureel lesuur mogelijk is.

 

 

Deelname voor niet leden

Voor kinderen die niet lid zijn is aan ons gevraagd om ook ruimte te bieden. Dat doen wij als er nog plek is in een les. Wij zullen dan uiterlijk een dag voorafgaand aan de les melden of meedoen mogelijk is. Een verzoek voor deelname kan gedaan worden via info@judoyushi.nl 

 

 

Klik hier voor de volgende inschrijfformulieren:

aanmelden als coronavrijwilliger

Inschrijven voor buitentrainingen