Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Beperkt publiek mogelijk bij examen en puntencompetitie

In Nieuw-Vennep, gymzaal 1 in Floriande Midden en in sportcentrum Caland is beperkt publiek mogelijk bij de examens. In Badhoevedorp en Kindergarden is het niet toegestaan. Ook bij de Puntencompetitie kan beperkt publiek komen kijken. Lees in dit artikel onder welke voorwaarden er gekeken kan worden!

Bij de judo-examens bij Judo Yushi in Nieuw-Vennep, in gymzaal 1 in scholencomplex Floriande Midden en in sportcentrum Caland in Osdorp is het mogelijk om met beperkingen publiek toe te laten bij de judo-examens. Datzelfde geldt voor de Puntencompetitie in Nieuw-Vennep. In Badhoevedorp en Kindergarden is door de beperkte ruimte geen publiek mogelijk binnen de huidige regels.

Om te kunnen kijken hanteren we regels, die we strak zullen naleven:

  • 1 persoon per judoka mag komen kijken! Een uitzondering maken we voor kinderen tot en met 3 jaar die op schoot kunnen zitten!
  • Toegang is alleen mogelijk met geldige QR-code en ID. 
  • Binnen is vanaf 13 jaar een mondkapje verplicht, behalve als je zit op de vooraf bepaalde plekken op anderhalve meter van andere personen.

Let op: We zijn blij dat we dit al mogelijk kunnen maken, maar we hanteren deze regels wel heel strict en gaan hierover niet in discussie. Kom je op de bonnefooi met meer mensen en wil je met meer personen naar binnen, dan verzoeken we je direct om weg te gaan. Dat betekent dat ook geen extra broertjes of zusjes mee naar binnen kunnen. Datzelfde geldt als je met degene die controleert in discussie wil. Ook in dat geval verzoeken we je om direct weg te gaan.

 

Omdat het publiek nog maar beperkt kan kijken, zullen we bij de Puntencompetitie ook een livestream maken per judomat. Bij de examens zullen we ook na elk examen een groepsfoto maken!

 

publiek bij examens en puntencompetitie

 

 

About the Author

By Barry / Administrator, bbp_keymaster on jan 29, 2022

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.