Welkom bij Judo Yushi Judocompany clinics

Wilt u een judoclinic voor uw bedrijf? Maak kennis met ons unieke concept, waarbij wij uw bedrijfsthema integreren in een inspirerende sessie op de judomat!

Judo Yushi Company Clinics

Een nieuw idee, betere communicatie, zelfevaluatie, leiding geven en verantwoordelijkheid nemen, creatief denken, samenwerken en veel meer..

Barry Piroli is niet alleen judoleraar B, maar ook universitair afgestudeerd bedrijfseconoom. Barry Piroli heeft jarenlang een carrière in het bedrijfsleven gecombineerd met de opzet van Judo Yushi. Nadat de judoschool een enorme vlucht heeft genomen heeft Barry Piroli zich volledig toegelegd op de judoschool. De judoschool heeft momenteel ruim 500 leerlingen en de wedstrijdjudoka's doen mee op internationaal topniveau. Daarnaast is Barry Piroli importeur van diverse merken judopakken in Nederland.

Met zijn ervaring is Barry Piroli als geen ander in staat om uw bedrijfsthema te vertalen naar een actieve judoles. Een ideale manier om uw themadag(en) een extra dimensie te geven met een judoclinic en/of een interessante spreekbeurt of workshop. Het is zowel voor grote als kleine bedrijven en organisaties mogelijk om deel te nemen. In het verleden hebben o.a. bedrijven als ABN-AMRO en Tempo Team deelgenomen aan Judo Company Clinics.

Wilt u meer informatie: Neem rechtstreeks contact op met Barry Piroli.

Barry Piroli


“SponsorKliks,