Judo Yushi Company Clinics

Wilt u een judoclinic voor uw bedrijf? Maak kennis met ons unieke concept, waarbij wij uw bedrijfsthema integreren in een inspirerende sessie op de judomat!

Een nieuw idee, betere communicatie, zelfevaluatie, leiding geven en verantwoordelijkheid nemen, creatief denken, samenwerken, resultaatgericht denken en veel meer..

Barry Piroli, oprichter van Judo Yushi, is niet alleen judoleraar B, maar ook afgestudeerd bedrijfseconoom. Barry Piroli heeft jarenlang een carrière in het bedrijfsleven gecombineerd met de oprichting en ontwikkeling van Judo Yushi. De judoschool startte met minder dan 50 leerlingen en is gegroeid naar een school met ruim 500 leerlingen, vier trainingslocaties en beschikt Judo Yushi over een goed korps gediplomeerde judoleraren en trainers. Tegelijkertijd met de groei van de judoschool heeft ook het wedstrijdjudo zich ontwikkeld en geprofessionaliseerd, waardoor momenteel internationaal podiumplaatsen worden behaald door judoka's van Judo Yushi. 
Daarnaast is Barry Piroli gestart als importeur van diverse merken judopakken in Nederland en Vlaanderen en groeit ook deze tak van het bedrijf verder door.
Nadat de judoschool een enorme vlucht heeft genomen, heeft Barry Piroli zich vanaf 2009 volledig toegelegd op de judoschool en de importactiviteiten.

Als geen ander is Judo Yushi Judocompany in staat om uw bedrijfsthema te vertalen naar een actieve judoles. Een ideale manier om uw themadag(en) een extra dimensie te geven met een judoclinic en/of een interessante spreekbeurt of workshop. Het is zowel voor grote als kleine bedrijven en organisaties mogelijk om deel te nemen. Bekende bedrijven als ABN-AMRO en Tempo Team hebben onder andere deelgenomen aan Judo Company Clinics.

Wilt u meer informatie: Neem rechtstreeks contact op met
Barry Piroli.

Barry Piroli