Meer info? +31 252 - 673711 | info@judoyushi.nl

Judo Yushi judo examensJudo Yushi organiseert twee keer per jaar judo examens voor jeugdjudoka’s en één keer per jaar een examen voor volwassenen.

Het examen is openbaar; iedereen kan de examens bijwonen en de vorderingen van de judoka’s zien. In de judolessen voor judoka’s van 4 tot 6 jaar is het examen een openbare les met examensfeer.

Het examen voor de bruine slip op de blauwe band, de bruine band  (1e kyu) worden individueel afgenomen. Voor deze examens is een speciale poster met exameneisen en tips verkrijgbaar bij de judoleraar.

Het examen voor de zwarte band wordt door de Judo Bond Nederland afgenomen. Aan dit examen kan worden deelgenomen vanaf 16 jaar, na goedkeuring van de leraar. Informatie over het examen voor de zwarte band is verkrijgbaar bij de judoleraar.

 

 

Data judo examens

In principe vinden alle examens plaats in de eigen lesgroep. De examens voor eerste kyu (bruine band) en blauwe band met bruine slip worden individueel afgenomen en vinden plaats op de zaterdagmiddag van de examenweek. De data in het huidige seizoen zijn terug te vinden op de officiële kalender. Klik hier voor de kalender

 

 

Contributie Judo Yushi en Judo Bond Nederland

Alleen als er geen achterstand is met de betaling van de contributie kan worden deelgenomen aan het examen.

Ook is lidmaatschap van de Judo Bond Nederland verplicht vanaf 7 jaar en gele band.  Inschrijfformulieren kunnen bij de judoleraar worden opgevraagd. Aanmelden kan ook direct bij de Judo Bond Nederland op www.jbn.nl/lidmaatschap .

 

 

EXAMENKAART,  JUDOPASPOORT EN JBN APP

Belangrijk bij het examen is dat je niet alleen jouw judopak en slippers meeneemt, maar ook jouw examenkaart (t/m witte band met bruine slip), judopaspoort (vanaf gele band) of de JBN app op je telefoon. Alle resultaten worden direct na het examen bijgeschreven op de kaart of in het judopaspoort. Heb je in plaats van het judopaspoort de JBN app, dan moeten we even jouw JBN lidnummer weten zodra je een nieuwe band behaald. Deze staat in de app.

 

 

Aanmelden voor het examen

Aanmelden doe je met de inschrijfstrook onderaan de examenbrief die je van de leraar hebt meegekregen of per mail hebt ontvangen. Het is niet mogelijk om online aan te melden voor het examen. Het is wel mogelijk om de brief te downloaden:

 

Judo Yushi file - Judo Yushi bestand

examenbrief juni 2023