Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

 

Volg Judo Yushi

 

Nieuwsarchief

 

Judo Yushi Prestaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03-11-13

 

Zes titels op kampioenschap van Noord-Holland

 

Judo Yushi heeft de lijn van het regiokampioenschap voortgezet op het kampioenschap van Noord-Holland. Van de 17 geplaatste judoka eindigden 10 judoka bij de beste drie in hun gewichtsklasse, waardoor Judo Yushi ook het beste dagresultaat behaalde.

 

Momentopname 1 (16-9-2013 10-54)

De prijswinnaars van Judo Yushi op het kampioenschap van Noord-Holland. staand vlnr: Lorenzo Dekker, Emilio Otte, Mats Koolmoes, Tommy Agrest, Indy TImmers en Cihan Catal. Zittend vlnr Sam Reneman, Theo Agrest, Luca Needham en Eddie Agrest.

 

Het deelnemersveld op het kampioenschap van Noord-Holland wordt gevormd door de beste vijf judoka die zich in elk van de drie regio’s plaatsen via de regiokampioenschappen. Judo Yushi plaatste zich met 17 judoka voor het kampioenschap van Noord-Holland. Uiteindelijk stond Judo Yushi met 16 judoka op de mat omdat Jelle van der Werff geblesseerd raakte op het regiokampioenschap.

In de leeftijdsklasse pupillen geboren in 2004 werden zowel Eddie als Theo Agrest kampioen. Beide broers behaalden het kampioenschap met ongeslagen status. Eddie werd kampioen tot 24 kg en Theo tot 27 kg. Jasper Springintveld maakte ook een goede reeks, maar strandde in het zicht van het podium.

Bij de regiokampioenschappen in de leeftijdscategorie tot 12 jaar (geboren in 2002 en 2003) behaalde Judo Yushi vorige week 6 van de 7 regiotitels. Op het kampioenschap van Noord-Holland behaalden vier van deze judoka ook de titel. Cihan Catal werd kampioen tot 50 kg, Indy Timmers tot 42 kg, Lorenzo Dekker tot 34 kg en Mats Koolmoes tot 30 kg. Voor Mats is het inmiddels zijn vierde titel op het kampioenschap van Noord-Holland.
Tommy Agrest en Emilio Otte waren vorige week regiokampioen en behaalden ook het podium. Tommy Agrest werd tweede tot 46 kg en Emilio Otte derde tot 38 kg. In de klasse tot 27 kg stonden twee judoka van Judo Yushi op het podium. Sam Reneman behaalde de tweede plaats en Luca Needham de derde plaats.

Met tien podiumplaatsen en zes kampioenen heeft Judo Yushi met ruime voorsprong het dagklassement gewonnen. Bij de B-pupillen tot 12 jaar stond in elke gewichtsklasse een judoka van Judo Yushi op het podium.

Resultaten:

kampioen van Noord-Holland pupillen 2004:
1e Theo Agrest -27 kg
1e Eddie Agrest -24 kg

kampioen van Noord-Holland pupillen B -12 jaar:
1e Cihan Catal -50 kg
1e Indy Timmers -42 kg
1e Lorenzo Dekker -34 kg
1e Mats Koolmoes -30 kg

2e Tommy Agrest -46 kg
2e Sam Reneman -27 kg

3e Emilio Otte -38 kg
3e Luca Needham -27 kg

 

 

DSC07840 - kopie 

 

 

 

87

 

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,