Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

 

Volg Judo Yushi

 

Nieuwsarchief

 

Judo Yushi Prestaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23-2-2014

 

Zeven judoka geplaatst voor NK

 

Op het districtkampioenschap tot 15 jaar van Noord-Holland heeft Judo Yushi het goed gedaan. Zeven van de elf judoka hebben zich geplaatst voor het NK.

 

Momentopname 1 (16-9-2013 10-54)

Britt Koolmoes plaatste zich bij de meisjes tot 15 jaar voor het NK

 

 

Britt Koolmoes opende de dagscore met het behalen van het kampioenschap. In de klasse tot 40 kg won Britt alle wedstrijden overtuigend. De finale won Britt met een houdgreep.
Bij de jongens behaalden zes judoka het NK. Loek van der Veld maakte een mooie reeks in de klasse tot 50 kg en won al zijn wedstrijden met vol punt door te scoren met heup- en offerworpen. Hij werd eveneens kampioen. In dezelfde klasse behaalde Bastiaan Glaudemans na vijf partijen de derde plaats. Bastiaan moest in de eindstrijd o.a. zijn meerdere erkennen in Loek.
In de klasse tot 60 kg maakte Tim Fennema zijn debuut voor Judo Yushi. Tim opende sterk en schakelde in de eerste ronde al een titelkandidaat uit. Ook de halve finale won Tim met wazari door heupworp. Alleen de finale kon hij niet winnen waardoor hij tweede van Noord-Holland werd.Christopher Groot werd tweede in de klasse tot 46 kg. Christopher behaalt daarmee voor het tweede jaar op rij het NK. Christopher won vier partijen en verloor alleen de finale van Owen van Braam. In dezelfde klasse behaalde Tommy Agrest de derde plaats na vijf partijen. Een knappe prestatie omdat hij in januari eerstejaars in deze leeftijdsklasse is geworden en plaatsing als eerstejaars erg moeilijk is. Dezelfde prestatie leverde ook Indy Timmers; hij behaalde in de klasse tot 42 kg, die met 29 deelnemers de sterkst bezette klasse van de dag was, de derde plaats.
Ook Jesse Reede, Emilio Otte, Lucas Frederiks en Jelle van der Werff maakten een mooie reeks wedstrijden, maar konden zich net niet plaatsen.

Resultaten kampioenschap van Noord-Holland tot 15 jaar:
1e meisjes -40 kg: Britt Koolmoes
1e jongens -50 kg: Loek van der Veld
2e jongens -60 kg: Tim Fennema
2e jongens -46 kg; Christopher Groot
3e jongens -50 kg: Bastiaan Glaudemans
3e jongens -46 kg: Tommy Agrest
3e jongens -42 kg: Indy Timmers

 

DSC07840 - kopie

de judoka van Judo Yushi die zich bij de jongens plaatsen voor het NK tot 15 jaar, met v.l.n.r. Tommy Agrest, Indy Timmers, Christopher Groot, Bastiaan Glaudemans, Loek van der Veld en Tim Fennema.

 

64

 

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,