Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

 

Volg Judo Yushi

 

Nieuwsarchief

 

Judo Yushi Prestaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05-07-14

 

Twan van der Werff vijfde van Europa

 

Twan van der Werff is in Athene vijfde van Europa geworden in de klasse tot 60 kg in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Twan heeft daarmee zijn Europese cyclus in de leeftijdsklasse tot 18 jaar met een knappe prestatie afgesloten.

 

Momentopname 1 (16-9-2013 10-54)

Twan van der Werff scoort met schouderworp tegen Marandian UKR.

 

 

Twan van der Werff liet in 2013 al zien bij de beste van Europa mee te kunnen doen door prijzen te winnen op de Europacups van Berlijn en Polen. Op het EK bleef Twan toen steken in de eerste ronde en op het WK behaalde Twan de derde ronde. Dit jaar voegde Twan een tweede plaats op de Bremen masters en twee vijfde plaatsen op de Europacups van Berlijn en Polen toe aan zijn palmares.

Op het EK in Athene was Twan de eerste ronde vrij. In de tweede ronde won Twan van Petrosino ITA. Twan scoorde snel een yuko met ko-uchi-maki-komi en judoode dit professioneel uit. In de derde ronde was Twan oppermachtig tegen Skouroumounis CYP. Twan scoorde yuko met sumi-gaeshi en in de laatste minuut ippon met houdgreep. In de kwartfinale ging het mis tegen Shani ISR. Shani gaf veel weerstand en wist zelfs met o-uchi-gari te scoren. Twan maakte vervolgens tempo maar bij één van de acties blokte Shani met zijn arm voor de buik van Twan en viel op zijn buik. Het werd uitgelegd als een ongerelementeerde aanval en Twan kreeg hansokumake. In de herkansing won Twan van de stugge Maatta FIN en daarna met een schitterende wazari door schouderworp van Marandian UKR. In de strijd om brons stond Twan tegenover MacDonald GBR. De voorgaande wedstrijden hadden Twan zoveel kracht gekost, dat hij tegen MacDonald het onderspit delfde. Twan verloor en werd knap vijfde van Europa.
 

 

DSC07840 - kopie

Twan van der Werff scoort met ko-uchi-maki-komi tegen Petrosino ITA

 

 

34

 

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,