Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

 

Volg Judo Yushi

 

Nieuwsarchief

 

Judo Yushi Prestaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09-03-14

 

Twan van der Werff vijfde op Europacup Cadets in Zagreb

 

Op de European Cup Cadets in Zagreb (CroatiŽ) is Twan van der Werff op de vijfde plaats geeindigd in de klasse tot 60 kg. Ilse Buren en Tim Boekelaar maakten hun debuut.

 

Momentopname 1 (16-9-2013 10-54)

boven vlnr: Kevin Snijders en Twan van der Werff, midden: Twan voor brons, onder vlnr: Ilse Buren en Tim Boekelaar (toto 1 t/m E. van den Brink)

 

De ploeg van JTS Haarlem met van Judo Yushi Twan van der Werff, Kevin Snijders, Tim Boekelaar, Tim Kuijpers, Ilse Buren en coach Barry Piroli vertrok op donderdag 6 maart naar CroatiŽ om deel te nemen aan de European Cup voor Cadets. De eerste Europacup van deze editie had meteen een record aantal deelnemers van 792 judoka. In dit veld behaalde Twan van der Werff een vijfde plaats in de klasse tot 60 kg, waarin 82 judoka op de mat verschenen. Twan was de eerste ronde vrij en won de tweede ronde met vol punt door verwurging vanEsposito (ITA). De derde ronde won Twan van Piedl (HUN) met wazari door schouderworp. In de vierde ronde was er winst op Marandian (UKR); Twan versloeg de OekraÔner met vol punt door schouderworp. In de kwartfinale volgde een lastigere partij tegen Patris uit BelgiŽ. Twan bleeft geconcentreerd en won op shido. In de halve finale trof Twan Mamyedov uit OekraÔne. Twan verloor vorig jaar in Polen van Mamyedov en was van plan om dit te herstellen. Mamyedov haalde Twan echter volledig uit zijn spel en won met 4x shido. Twan stond nu om brons tegen Petrosino (ITA), de judoka die in de eerste ronde Kevin Snijders uitschakelde. Petrosino was lastig en scoorde yuko met binnenwaartse haak. Twan kon het punt niet terughalen en werd gedeelde vijfde. Kevin Snijders kreeg geen herkansing.
Op dezelfde dag startte Ilse Buren in de klasse tot 52 kg, waardoor ze haar debuut maakte op de Europacups. Ilse deed het erg goed en eindigde in de punten als gedeelde negende in een veld van 55 judoka. Ilse won van Tomczak uit Polen met houdgreep, maar verloor op shiod van Polgar uit Hongarije. In de herkansing won Ilse van Haberl met waza-ari door heupworp. In de tweede herkansingspartij kon Ilse niet winnen van Schneider uit Nederland. Ilse kwam wel op voorsprong maar moest die uit handen geven toen zij een uchi-mata niet meer kon blokken.
Tim Boekelaar maakte in de klasse tot 73 kg eveneens zijn debuut. De klasse kende 77 deelnemers. Tim won van Bachar uit ServiŽ met yuko door harai-goshi en daarna vrij snel van Dal Zennato uit ItalÔe met vol punt door verwurging. Bij de laatste 16 stond Tim tegenover Gusa uit RoemeniŽ. Het werd een krachtmeting die leidde naar golden score. Daarin liep Tim op zijn tweede straf, waardoor hij verloor. Omdat Gusa de kwartfinale niet won kreeg ook Tim geen herkansing meer.
Ook Tim Kuijpers lootte zwaar in de klasse tot 81 kg (56 deelnemers). In de eerste ronde trof hij Cirkovic. Beide judoka kregen nauwelijks kans om bij elkaar te scoren, maar pompten elkaar leeg. Dit leidde tot een shido voor Tim, die daardoor verloor. Cirkovic verloor de kwartfinale, maar kwam nog terug voor de strijd om brons. Tim kreeg geen herkansing meer.
Na het toernooi bleven de judoka nog voor een trainingsstage op maandag. Dinsdag waren de judoka weer thuis.

 

DSC07840 - kopie 

 

 

 

59

 

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

ďSponsorKliks,