Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

 

Volg Judo Yushi

 

Nieuwsarchief

 

Judo Yushi Prestaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16-03-14

 

Vier Judo Yushi judoka kampioen van Noord-Holland tot 18 jaar

 

Vier judoka van Judo Yushi zijn in de leeftijdsklasse tot 18 jaar kampioen van Noord-Holland geworden. Tim Kuijpers, Twan van der Werff, Ilse Buren en Britt Koolmoes stonden op de hoogste trede. In totaal stonden zeven judoka van Judo Yushi op het podium.

 

Momentopname 1 (16-9-2013 10-54)

v.l.n.r. Tim Boekelaar, Britt Koolmoes, Ilse Buren, Twan van der Werff, Kevin Koehof, Kevin Snijders en Tim Kuijpers

 

Tim Kuijpers had in de klasse tot 81 niet veel tegenstand, maar wel kwalitatief goede tegenstanders. Tim won de halve finale van Coen Stoop. Hij domineerde de hele wedstrijd, maar liest zich aan het einde bijna verrassen. Tim won op shido. In de finale had Tim weinig moeite met Boris Philipo. Na twee staande scores maakte Tim het af met een houdgreep.
In de klasse tot 73 kg plaatste Tim Boekelaar zich voor het NK. Tim won in de kwartfinale van Timo  de Jager met armklem. In de halve finale tegen Yasin Caria stond Tim de hele wedstrijd voor, maar moest hij in de laatste aanval toch yuko incasseren. In de herkansing won Tim met vol punt door armklem en vervolgens voor de tweede plaats in een spannende wedstrijd van Duan Groenendaal met yuko door ko-soto-gake. Dylan Witte werd in deze klasse gedeelde vijfde.
In de klasse tot 66 kg werd Kevin Koehof derde. Kevin won van De Haan, Van de Heuvel, Baret en van Honschoten, maar moest in de finale zijn meerdere erkennen in Ferron Touw. In de strijd voor de tweede plaats kwam Kevin op achterstand tegen Ryan Pijloo. Kevin leek terug te komen, maar hij slaagde daar net niet in, waardoor hij derde werd.
In de klasse tot 60 kg was de finale een complete Judo Yushi finale tussen Twan van der Werff en Kevin Snijders. Twan won van Kruisman met shido,daarna met vol punt binnen 10 seconden en vervolgens in de halve finale van Dorlandt met vol punt door schouderworp. Aan de andere kant won Kevin Snijders van Van Stralen met armklem en de halve finale met vol punt door uchi-mata, waardoor hij tegen Twan in de finale stond. In die finale bleek een binnenwaartse haak die met yuko werd gewaardeerd de beslissende score te zijn in de het voordeel van Twan.
Ilse Buren was vorige week geblesseerd geraakt op de trainingsstage in Zagreb. Ilse wilde toch een poging wagen om zich te plaatsen voor het NK. Dat lukte, want na vier overwiningen op Jessica Gorrissen, Darinda Vos, Kirsten Hendriks en Larissa Makken werd Ilse ongeslagen kampioen in de klasse tot 52 kg.
Tot 40 kg was het voor Britt Koolmoes makkelijk om kampioen van Noord-Holland te worden door het ontbreken van tegenstanders.
Tim Kuijpers, Tim Boekelaar, Twan van der Werff, Kevin Snijders, Ilse Buren en Britt Koolmoes hebben zich geplaatst voor het NK tot 18 jaar op 5 april in Emmen.

 

DSC07840 - kopie 

 

 

 

56

 

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,