Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

Kies o.b.v. locatie

 

 

Kies o.b.v. judoles

 

Overzichten

 

Kennismaken en lidmaatschap

 

Clubinformatie

 

 

Activiteiten


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van talent tot topjudoka
Wedstrijdjudo bij Judo Yushi

Op wedstrijdgebied heeft Judo Yushi een meer dan voortreffelijke reputatie. Door een combinatie van gerichte wedstrijdtrainingen en aanvullende begeleiding worden door individuele judoka’s en teams van Judo Yushi aansprekende resultaten behaald, waaronder podiumplaatsen op Nederlandse kampioenschappen en op internationale toernooien.

Vanaf ongeveer 6 jaar is het mogelijk te starten met de wedstrijdjudo-opleiding en deel te nemen aan toernooien en kampioenschappen. Je start eerst met een extra talententraining in aanvulling op de recreatieve technishe training.

De opleiding voor wedstrijdjudoka’s is ingedeeld in drie fasen, namelijk (1) een talententraining tot circa 12 jaar,  (2) een Judo Academy tot 15 jaar en (3) een topsportprogramma voor junioren en senioren.

Tot 12 jaar is het doel om de judoka’s zo compleet mogelijk op te leiden. Vanaf de jeugd (tot 15 jaar) en junioren/volwassenen vormen ook kracht, conditie en tactisch inzicht belangrijke onderdelen van de training. In aanvulling op de wedstrijdtrainingen volgen gevorderde wedstrijdjudoka’s een speciaal programma met functionele fysieke trainingen en conditietrainingen. Judoka’s die excelleren en het volledige trainingsprogramma volgen, komen in de Topselectie. Voor de Topselectie heeft  Judo Yushi  een professionele begeleidingsteam dat zorgt  voor een uitgebalanceerd trainings- en toernooischema. Judo Yushi werkt voor haar wedstrijdjudoka’s ook samen met een medisch begeleidingsteam, een diëtiste en een mental coach.
Neem ook een kijkje in het gedeelte ‘wedstrijdjudo’  voor meer specifieke informatie over de wedstrijdjudo opleiding bij Judo Yushi


 

Locaties
De wedstrijdtrainingen vinden plaats in Nieuw-Vennep. 
Klik hier voor meer informatie over Judo Yushi Nieuw-Vennep


 

 

Aanmelden voor wedstrijdjudo

Kennismaken met wedstrijdjudo en de talententrainingen kan door je rechtstreeks te melden bij je judoleraar. Hij kan bepalen of je er al aan toe bent. Het is ook mogelijk om op proef mee te doen bij de wedstrijdtraining. Via info@judoyushi.nl kun je melden dat je mee wil doen en verneem je welke training het meest geschikt is voor je.

 

 

BANNER R Judo Yushi Proefmaand

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

JANC-logo-witte-letters 150pt

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,