Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

Kies o.b.v. locatie

 

 

Kies o.b.v. judoles

 

Overzichten

 

Kennismaken en lidmaatschap

 

Clubinformatie

 

 

Activiteiten


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden bij Judo Yushi
Na een gratis proefles of een proefmaand is het mogelijk om lid te worden van Judo Yushi. Op deze pagina vindt u informatie over het aanvragen van een inschrijfformulier en informatieboekje en de algemene voorwaarden die behoren bij het lidmaatschap van Judo Yushi.
 

 

Inschrijfformulier en informatieboekje

Iedereen die een proefmaand doet krijgt in de loop van de proefmaand digitaal een inschrijfformulier toegestuurd plus een boekje met informatie en algemene voorwaarden. Het inschrijfformulier dient uiterlijk op de laatste dag van de proefmaand ingevuld te worden ingeleverd.

Heeft u de proefmaand afgerond maar (nog) geen infschrijfformulier of informatieboekje ontvangen, mail dan met info@judoyushi.nl en het wordt direct naar u gemaild.
 

 

Algemene voorwaarden lidmaatschap Judo Yushi

Ter informatie staan op deze pagina de algemene voorwaarden die behoren bij het lidmaatschap. Onderstaande tekst is dezelfde tekst als in het informatieboekje In het informatieboekje staat echter nog veel meer informatie over het lidmaatschap. Heeft u het informatieboekje nog niet ontvangen, mail dan met info@judoyushi.nl en het wordt direct naar u gemaild.
 

a. Lidmaatschap
Door inlevering van een volledig ingevuld inschrijfformulier bent u lid van Judo Yushi. Judo Yushi is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de Judo Bond Nederland.

b. Betaling
In het eerste seizoen van het lidmaatschap worden slechts de resterende maanden van het seizoen in rekening gebracht. De betaling van de contributie geschiedt d.m.v. automatische incasso. U kunt kiezen voor incasso in één keer of gespreid per maand. Bij incasso in één keer wordt de contributie in de eerste maand van het lidmaatschap en vervolgens in de eerste maand van elk nieuw seizoen (september) geïncasseerd. Voor elke maand dat de betaling te laat wordt ontvangen zal € 5,-- per maand administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij gespreide automatische incasso wordt het bedrag in principe op de eerste dag van elke maand geïncasseerd. Indien een maand-incasso niet direct geïncasseerd kan worden, brengen wij € 2,50 administratiekosten per herinnering in rekening. Na drie geblokkeerde incasso’s zal de resterende contributie direct betaald moeten worden. De contributie kan per seizoen worden aangepast. Bij aanvang van het lidmaatschap wordt éénmalig € 15,-- inschrijfgeld in rekening gebracht.

c. Afmelden
Afmelding geschiedt altijd per einde seizoen. Afmelden voor afloop van het seizoen ontslaat u niet van de plicht het gehele lidmaatschapsbedrag voor het lopende seizoen te betalen, ongeacht de wijze van betaling. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk en voor 1 augustus van het volgende seizoen plaats te vinden. Judo Yushi is te allen tijde gerechtigd het lidmaatschap stop te zetten.

d. Aansprakelijkheid
Deelname aan de judolessen, wedstrijden en aanverwante activiteiten geschiedt geheel voor eigen risico en aansprakelijkheid. Judo Yushi is eveneens niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of in ongerede geraakte eigendommen.

e. Feestdagen en vakanties
Het judoseizoen loopt van september tot en met juni. Op officiële feestdagen vinden geen judolessen plaats. Tijdens schoolvakanties kan het lesrooster worden gewijzigd en/of kunnen judolessen vervallen of worden samengevoegd.

f. Lidmaatschap Judo Bond Nederland (JBN)
Gelijktijdig met uw inschrijving bij Judo Yushi bent u verplicht om lid te worden van de JBN. Zonder dit lidmaatschap kunt u niet aan examens en wedstrijden deelnemen. De kosten voor dit lidmaatschap zijn NIET bij de contributie inbegrepen en worden apart door de JBN geïncasseerd. Het lidmaatschap van de JBN is een persoonlijk lidmaatschap. Als service regelt Judo Yushi wel de aanmelding. Afmelden is echter uw eigen verantwoordelijkheid en dient u rechtstreeks bij de JBN te doen. Kijk voor info, tarieven en voorwaarden op
www.jbn.nl/lidmaatschap.

 

 

 

BANNER R Judo Yushi Proefmaand

beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

JANC-logo-witte-letters 150pt

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,