Welkom bij Judo Yushi, de judo helden van Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp
buttonbanner

 

Activiteiten

 

 

 

 

 

 

Kalender

 

GRAPHIC KALENDER02Kalender met activiteiten, examens en vakanties!


 

Extra loten nodig?
klik hier en download het wijzigingsformulierHeb je meer loten verkocht, dan dat er op je intekenlijst passen? Klik op de link en download een nieuwe intekenlijst.


 

Online loten kopen?
Klik hier en ga naar de online Grote Clubactie-pagina van Judo Yushi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

header-logo3
De grote Clubactie is een bijzondere activiteit, omdat deze activiteit andere activiteiten mogelijk maakt. Steun de club zo goed als je kan en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Ben jij een topverkoper?
Heb jij het in je om veel loten te verkopen? Misschien kun je wel net zoveel loten verkopen als Jasper Springintveld die vorig jaar maar liefst 106 loten verkocht, een absoluut record!
Jasper Spring in 't Veld

Zoals van tevoren aangekondigd kun je ook persoonlijk een zakcentje verdienen. Verkoop loten en je krijgt een beloning! Je kan zelfs kiezen! De opties zijn:
-  een artikel uit de Judo Yushi shop
- een cadeaucheque voor de Judo Yushi shop
- een contante vergoeding.

Nieuw:  bij de artikelen uit de Judo Yushi shop kun je nu ook kiezen voor een stevige band met jouw naam erop. Verkoop 50 loten of meer en je kan ook deze optie kiezen
gratis geborduurde band


 

Horloge.com doet ook mee
Horloge.com doet ook mee met de Grote Club Actie en stelt aan Judo Yushi een prijzenpakket beschikbaar.
Bij Horloge.com zijn ze gek op horloges; horloges zijn er in alle soorten en maten. Een horloge is een sieraad, een stuk gereedschap, een statement, en bovenal een onmisbare accessoire. Ben je op zoek naar een origineel of trendy designhorloge? Een robuust outdoor-horloge, functioneel sporthorloge of een betrouwbare duikhorloge: bij Horloge.com zit je goed en vind je een complete collectie met de mooiste herenhorloges, dameshorloges en kinderhorloges. Alle soorten horloges, van de beste merken, voor iedere stijl, voor iedereen!

 

Wat doen we met het bedrag van de Grote Club Actie?
Het bedrag van de Grote Club Actie komt ten goede aan veel activiteiten, waaronder:

breedtesportactiviteiten
Het grootste gedeelte (minimaal 50%) gaat naar activiteiten die bedoeld zijn om clubbinding te vergroten, waaronder het judokamp, de Puntencompetitie, Filmavond, Eindfeest, en de Japanse Week. Meer informatie over activiteiten is te vinden op de pagina activiteiten

021

maatschappelijke activiteiten
Een deel van de opbrengst is bestemd om maatschappelijke projecten mogelijk te maken. Judo Yushi wordt regelmatig uitgenodigd om projecten te organiseren op reguliere scholen, in het speciaal onderwijs en meer. Tezamen met een deel van de opbrengst van de Grote Club Actie kan Judo Yushi judomatten en judopakken kopen om ook daadwerkelijk projecten op een professionele wijze uit te voeren.

Wil jij ook judolessen op jouw school? Klik hier

topsportactiviteiten
Ons jaarlijkse internationaal judotoernooi met daaraan gekoppeld een trainingskamp is in vier jaar uitgegroeid tot een evenement dat in Nederland en ver daarbuiten tot grote waardering leidt. Het toernooi heeft 650 deelnemers, met ruim 100 judoka’s uit inmiddels al 14 landen. In 2014 is het Topjudotoernooi zelfs voor de Judo Bond Nederland een officieel meetmoment voor internationale kwalificatie. Er komen ca. 800 toeschouwers kijken. Noemenswaardig is dat ca. 80 vrijwilligers van Judo Yushi zich actief inzetten voor het toernooi; een absolute prestatie! Een deel van de opbrengst is beschikbaar gesteld als bijdrage in de kosten voor de trainingskampen die Judo Yushi organiseert. Mede door deze bijdrage is het mogelijk om internationale toptrainers, zoals Nick Lowe, aan ons te binden of om zelf naar het buitenland te gaan.


 

Een mooie vervaring van een judoka
Sebastiaan Smits heeft een bijzondere ervaring meegemaakt:
Sebastiaan ging met zijn familie en 20 vrienden het eerste weekend van de verkoop naar een bungalowpark en daar was niemand die loten verkocht. Dat was natuurlijk een buitenkans: iedereen was super gezellig, dus de verkoop liep super. Er kwamen zelfs mensen in het restaurant naar hem toe die hoorden dat hij loten verkocht. Iedereen heeft er erg veel lol om gehad, het hele park kende Sebastiaan aan het einde van het weekend!


 

Vrijwilligers Grote Club Actie
Voor de organisatie van de Grote Club Actie steken twee vrijwilligers veel tijd in de opzet, organisatie en uitvoering, namelijk Sylvia Kuijpers en Bianca Timmers.
Bedankt namens iedereen van Judo Yushi!

 

 


beeldmerk cirkel rood

Judo Yushi
(c) copyrights

Informatie judolessen

 

Locaties

 

Algemene informatie

Wedstrijdjudo

 

Inschrijfmodule wedstrijden

 

wedstrijdactiviteiten

 

Kalender met vakanties en activiteiten

 

Activiteiten

 

Judo Yushi TV

 

Social Media

Hoofdsponsors

LOGO Gill Sports 125breed

 

 

 

 

Contact

favorieten! 

Plaats Judo Yushi bij jouw

free hit counter
 

“SponsorKliks,