van talent tot topjudoka
Wedstrijdjudo bij Judo Yushi

Welkom in het wedstrijdjudogedeelte van Judo Yushi. Hier vind je alles over wedstrijdjudo bij Judo Yushi!

opleiding en begeleiding

Judo Yushi is opgericht in 1999 en heeft vanaf het begin geïnvesteerd in haar wedstrijdjudo- opleiding. In de loop der jaren is inmiddels een professionele structuur ontwikkeld, die zorgdraagt voor een gefaseerde opleiding tot topjudoka. Dit heeft geresulteerd in vele nationale en internationale medailles en tot nationale teamprestaties in alle leeftijden!
De wedstrijdjudo-opleiding is een paradepaardje en is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal samenwerkingsverband binnen de Judo Academy Haarlemmermeer. Vanaf september 2016 is de Academy sublocatie van RTC Noord-West

IMG_3101

Judo Yushi Hall of Fame

De beste prestaties van judoka's van Judo Yushi, zowel internationaall, nationaal als regionaal vind je in de Judo Yushi Hall of Fame.

activiteiten wedstrijdjudo

Judo Yushi organiseert in het kader van haar wedstrijdjudo-opleiding activiteiten om tegenstand naar Haarlemmermeer te  halen. Dit heeft zelfs geresulteerd in aansprekende evenementen, waaronder het Topjudotoernooi Haarlemmermeer, dat officieel meetmoment is voor de Judo Bond Nederland..

Informatielinks

Judo Yushi toernooimodule

Wedstrijdjudoka's kunnen voor wedstrijden inschrijven via de Judo Yushi toernooimodule. Betalen kan via Ideal.

Vragen mbt inschrijvingen van toernooien graag direct bij het wedstrijdsecretariaat onder leiding van Jeanine Hogerheijde op:
wedstrijdsecretariaat@judoyushi.nl

Judo Yushi toernooimodule

Rugemblemen judopakken

Judo Yushi mybacknumbershop
Judo Yushi Hall of Fame2

Twee keer per jaar bestellen we gezamenlijk emblemen om de kosten te drukken. Kijk alvast in de clubshop wat je kan bestellen en bestel via het formulier op de judoschool. Volgende bestelmoment: augustus 2018

“SponsorKliks,