van talent tot topjudoka
Wedstrijdjudo bij Judo Yushi

Wedstrijdjudo is een paradepaardje bij Judo Yushi. Judo Yushi heeft een solide professionele structuur opgezet, waardoor judoka's zich stapsgewijs kunnen ontwikkelen van talent tot topjudoka. De opleiding is bewezen zeer succesvol en heeft geleid tot een continue stroom van succesvolle wedstrijdjudoka's die zowel op nationaal niveau als internationaal actief zijn.

Judo Yushi judoka in cluboutfit

Opleiding en Begeleiding

De opleiding voor wedstrijdjudoka's bestaat ruwweg uit drie fasen. Tot 12 jaar kunnen judoka's zich door middel van talententrainingen ontwikkelen tot een veelzijdig wedstrijdjudoka. In de 'Judo Academy' voor jeugd -15 jaar zal de judoka zich meer tot een volwassen judoka gaan ontwikkelen. Junioren in de leeftijd -18 jaar en ouder die het maximale uit hun judocarrière willen halen kunnen instromen in de topselectie, waardoor ze binnen een topsportprogramma trainen en ondersteuning krijgen van personal coaches en een uitgebreid begeleidingsteam. Judo Yushi organiseert voor haar wedstrijdjudoka's ook diverse activiteiten om zich te ontwikkelen of om tegenstand in eigen huis te genereren en zich op die wijze optimaal voor te bereiden op wedstrijden.
Judo Yushi is door de gemeente Haarlemmermeer aangewezen als groeisportschool en kan daardoor gebruik maken van de faciliteiten van Topsport Haarlemmermeer.

Klik op één van onderstaande pagina's om meer te weten te komen over de structuur in specifieke leeftijdsgroepen:

opbouw opleidingstraject wedstrijdjudo bij Judo Yushi 3Judo Yushi Topselectie; klik hier voor meer infoJudo Yushi wedstrijdselectie; klik hier voor meer info


“SponsorKliks,