Judo Yushi Judo Academy

De Judo Yushi Judo Academy is een speciaal voor de leeftijdsgroep tot 15 jaar met een doorstroom naar de leeftijdsgroep tot 18 jaar opgezet trainingsprogramma met bijbehorende begeleiding. In de leeftijdsfase tot 15 jaar  vindt de opbouw plaats naar een meer volwassen judostijl en worden ook tactische en fysieke aspecten toegevoegd aan de training. Het trainingsmodel van Judo Yushi in deze leeftijdsklasse leidt al een aantal jaar tot podiumplaatsen op nationale kampioenschappen, zowel individueel als met teams.
Judo Yushi is als groeisport aangewezen in Haarlemmermeer en werkt met de gemeente Haarlemmermeer samen om de opleiding te versterken. Aan de opleidingwordt ook al deelgenomen door diverse judoscholen uit de omgeving..

Trainingsrooster

maandag 17.30 uur - 19.30 uur wedstrijdtraining
woensdag 17.30 uur - 18.30 uur functionele training core-stability
donderdag 17.30 uur - 19.00 uur wedstrijdtraining

Begeleidingsteam Judo Yushi Judo Academy tot 15 jaar

Hoofdtrainer u15: Clark van Veen
assistent trainer u15: René Roelfsema
Judo Academy coaches: trainers van de clubs die deelnemen in de Judo Academy
functionele core-stability training: Clark van Veen en Robin Hogerheijde

medische begeleiding: Judoka in de Judo Academy kunnen gebruik maken van het medisch begeleidingsteam. Zie voor meer informatie de pagina Judo Yushi Topsport

Aanmelden

Deelnemen kan op basis van voordracht of door jezelf aan te melden.

Het is mogelijk dat jouw eigen judoleraar je voordraagt voor deelname of dat je door de wedstrijdtrainers wordt voorgedragen..

Zelf aanmelden kan na overleg met jouw judoleraar, door je aan te melden bij de trainersstaf of via wedstrijdjudo@judoyushi.nl . Er is altijd een proefperiode van toepassing, waarbij wordt getoetst op niveau en motivatie.

 

IMG_4529 - 575
Judo Yushi Hall of Fame2
Judo Yushi mybacknumbershop

Wedstrijdjudo opleiding

Prestaties

On-line inschrijven

Activiteiten wedstrijdjudo

Rug- en clubemblemen

Sponsoring“SponsorKliks,