Activiteiten wedstrijdjudo

Judo Yushi organiseert ten behoeve van de ontwikkeling van haar wedstrijdjudoka diverse activiteiten.

Judo Yushi Puntencompetitie

Judo Yushi Puntencompetitie

De Judo Yushi Puntencompetitie is behalve een rijke traditie de ideale manier om kennis te maken met wedstrijden, de wedstrijdregels te leren en om de stap te maken naar wedstrijdjudo, waardoor je kan deelnemen aan toernooien en kampioenschappen buiten de judoschool.

leeftijdsgroepen:
-
12, -10, -8

Judo Yushi trainingcamp2

Open trainingcamp en trainingsweek

Voorafgaand aan het begin van het seizoen organiseert Judo Yushi jaarlijks de Judo Yushi trainingsweek. De eerste helft van de week starten de judoka van Judo Yushi officieel met het nieuwe seizoen.Van vrijdag t/m zondag is er een open internationale trainingsstage met trainingen van gerenommeerde kampioenen en trainers.

leeftijdsgroepen:
senioren, -21, -18, -15, -12, -10.

Judo Yushi Topjudotoernooi Haarlemmermeer official ranking tournament

Internationaal Topjudotoernooi Haarlemmermeer

Judo Yushi heeft de stichting Meerjudo opgericht. De stichting organiseert jaarlijks het topjudotoernooi Haarlemmermeer, een groot internationaal toernooi met ruim 650 deelnemers, waarvan meer dan 100 deelnemers uit 14 verschillende landen uit Europa en daarbuiten. JBN LOGO 3DHet toernooi is een officieel meetmoment van de Judo Bond Nederland in de leeftijdsgroep tot 18 jaar voor internationale kwalificatie.

leeftijdsgroepen:
senioren, -21, -18, -15

Judo Yushi jeugdtoernooi
Judo Yushi teamcompetities
Judo Yushi Judo Bond Nederland district Noord-Holland afdeling zuidwest

Judo Yushi Jeugdtoernooi

Teamcompetities

Afdelingskampioenschappen

Judo Yushi biedt jonge judoka de mogeljkheid om een toernooi te draaien om zich te ontwikkelen als wedstrijdjudoka. Het toernooi start voor elke judoka met een poulesysteem, zodat het mogelijk is om de nodige ervaring op te doen.

leeftijdsgroepen:
-12, -10, -8

Als onderdeel van het ontwikkeltraject van een wedstrijdjudoka neemt Judo Yushi deel aan de teamcompetities in Noord-Holland. Zowel bij de jeugd als bij de senioren komt Judo Yushi uit in de hoofdklasse

leeftijdsgroepen jeugdteamcompetitie:
-15, -12, -10
leeftijdsgroepen junioren/senioren teamcomp:
-21, -18, -15

Judo Yushi organiseert namens afdeling Zuid-West van de Judo Bond Nederland district Noord-Holland de officiële afdelingskampioenschappen voor pupillen. De afdelingskampioenschappen vormen de voorronden van het kampioenschap van Noord-Holland voor pupillen.

leeftijdsgroepen:
-12, -10

Activiteiten Breedtesport

Voor recreatieve judoka organiseert Judo Yushi diverse activiteiten. De breedtesport-activiteiten zijn te vinden in de sectie 'informatie'.

“SponsorKliks,