Van talent tot topjudoka
Wedstrijdjudo bij Judo Yushi

Op wedstrijdgebied heeft Judo Yushi een meer dan voortreffelijke reputatie. Door een combinatie van gerichte wedstrijdtrainingen en aanvullende begeleiding worden door individuele judoka's en teams van Judo Yushi aansprekende resultaten behaald, waaronder podiumplaatsen op Nederlandse kampioenschappen en op internationale toernooien, waaronder Europacups.

Vanaf ongeveer 6 jaar is het mogelijk te starten met de wedstrijdjudo-opleiding en deel te nemen aan toernooien en kampioenschappen. Je start eerst met een extra talententraining in aanvulling op de recreatieve technishe training.

De opleiding voor wedstrijdjudoka's is ingedeeld in drie fasen, namelijk (1) een talententraining tot circa 12 jaar,  (2) een Judo Academy tot 15 jaar en (3) een topsportprogramma voor junioren en senioren.

Tot 12 jaar is het doel om de judoka's zo compleet mogelijk op te leiden. Vanaf de jeugd (tot 15 jaar) en junioren/volwassenen vormen ook kracht, conditie en tactisch inzicht belangrijke onderdelen van de training. In aanvulling op de wedstrijdtrainingen volgen gevorderde wedstrijdjudoka's een speciaal programma met functionele fysieke trainingen en conditietrainingen. Judoka's die excelleren en het volledige trainingsprogramma volgen, komen in de Topselectie. Voor de Topselectie heeft  Judo Yushi  een professionele begeleidingsteam dat zorgt  voor een uitgebalanceerd trainings- en toernooischema. Judo Yushi werkt voor haar wedstrijdjudoka's ook samen met een medisch begeleidingsteam, een diĆ«tiste en een mental coach.
Neem ook een kijkje in het gedeelte 'wedstrijdjudo op clubsite van deze Judo Yushi website'  voor meer specifieke informatie over de wedstrijdjudo opleiding bij Judo Yushi

Locatie wedstrijdtrainingen

Overzichten

deelnemen met wedstrijdjudo

Activiteiten

Kennismaken met wedstrijdjudo
Kennismaken met wedstrijdjudo en de talententrainingen kan door je rechtstreeks te melden bij de judoleraar. Hij kan bepalen of je er al aan toe bent. Het is ook mogelijk om op proef mee te doen bij de wedstrijdtraining. Via info@judoyushi.nl of de pagina 'contact'kun je melden dat je mee wil doen en verneem je welke training het meest geschikt is voor je.

Judolessen bij Judo Yushi


free hit counter