De Judo Yushi Proefmaand
Goedkoop en uitgebreid kennismaken met judo bij Judo Yushi!

Maak uitgebreid en goedkoop kennis met judo bij Judo Yushi door middel van de 'Judo Yushi Proefmaand'. In een proefmaand doe je  volledig mee in de judoles die het meest geschikt is. In overleg met de judoleraar is het eventueel mogelijk om verschillende lesuren uit te proberen. De proefmaand geldt zowel voor tuimeljudo, kleuterjudo, jeugdjudo als judo voor junioren en volwassenen. Behalve vlak voor de judo examens kan in principe op bijna elk moment in het seizoen worden gestart met judo. De proefmaand is van toepassing op alle locaties van Judo Yushi; Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Badhoevedorp en Osdorp. (NB. in sommige groepen kan sprake zijn van een wachtlijst)

DSCF3747

Judo Yushi Proefmaand

Een proefmaand bestaat uit 4 opéénvolgende judolessen. Na de proefmaand is het mogelijk om lid te worden en volwaardig deel te nemen aan de judoles waarin je de proefmaand hebt gevolgd. Tussentijds instappen is meestal mogelijk. Op het moment dat je dan lid wordt, zullen In het eerste jaar van lidmaatschap alleen de nog resterende maanden van het seizoen in rekening worden gebracht! Een proefmaand kost € 20,--

25% Familievoordeel bij Judo Yushi

Traint jouw broertje of zusje al bij Judo Yushi en ga je ook meedoen, of start je de proefmaand tegelijkertijd met je broertje of zusje dan krijg je familievoordeel! Een proefmaand kost dan niet 20 Euro per persoon maar 15 Euro per persoon.

Judo Yushi Proefmaand1

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie of aanmelden voor een proefmaand, dan kunt u het aanmeldingsformulier invullen op de pagina 'contact', of een e-mail sturen naar info@judoyushi.nl. Aanmelden is geheel vrijblijvend!


free hit counter