Nieuw-Vennep | Hoofddorp | Badhoevedorp | Osdorp
Lid worden bij Judo Yushi

Na een gratis proefles of een proefmaand is het mogelijk om lid te worden van Judo Yushi. Op deze pagina vindt u informatie over het aanvragen van een inschrijfformulier en informatieboekje en de algemene voorwaarden die behoren bij het lidmaatschap van Judo Yushi.

Inschrijfformulier Judo Yushi en informatieboekje

Iedereen die een proefmaand doet krijgt in de loop van de proefmaand digitaal een boekje met informatie en algemene voorwaarden toegestuurd. In de mail staat ook een link naar het digitale inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dient uiterlijk op de laatste dag van de proefmaand ingevuld te worden ingeleverd.

Heeft u de proefmaand afgerond maar (nog) geen digitaal informatieboekje ontvangen, mail dan met info@judoyushi.nl en het wordt direct naar u gemaild.

Formulier lidmaatschap en Algemene voorwaarden lidmaatschap Judo Yushi

Klik hier voor het inschrijfformulier voor het lidmaatschap.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Judo Yushi

Klik hier voor de privacy statement van Judo Yushi en het formulier 'toestemming content en beeldmateriaal Judo Yushi'

Aanmelden voor lidmaatschap of een proefmaand

Ga voor het aanvragen van een lidmaatschap of proefmaand naar de pagina 'contact' of stuur een e-mail aan info@judoyushi.nl

Afmelden lidmaatschap

Afmelden voor het lidmaatschap gebeurt altijd per einde seizoen (eind juni). Er wordt geen contributie teruggestort indien u/uw zoon/dochter eerder stopt dan aan het einde van het seizoen. Om af te melden kunt u een e-mail sturen aan info@judoyushi.nl

Judo Yushi Proefmaand1

Judo Yushi Proefmaand

Maak goedkoop kennis met judo bij Judo Yushi door middel van de Judo Yushi proefmaand. Probeer voor 20 euro judo vier lessen uit. Start je met meerdere kinderen uit één gezin, dan krijg je 25% familiekorting en zijn de kosten 15 euro per persoon.

Locaties

Overzichten

Goedkoop kennismaken

Activiteiten

Judolessen bij Judo Yushi


free hit counter