Groepsindeling seizoen 2017-2018
Onderstaand PDF bestand bevat de groepsindeling voor het komende seizoen. De lijst in het PDF bestand  is onder voorbehoud; het kan zijn dat trainers de eerste lessen nog judoka's doorschuiven naar een ander lesuur, dan wel dat er nog aanvullingen/wijzigingen komen op onderstaande lijst.

Judoka's die op basis van niveau en/of leeftijd promoveren naar een volgend lesuur zullen in principe worden ingedeeld in een volgend lesuur op dezelfde dag. Bij dagen waarbij niet een volgend lesuur beschikbaar is, zullen judoka's tijdens de eerste judolessen in het nieuwe seizoen met de leraar moeten overleggen over geschikte lesuren op andere dagen. Deze judoka zijn vooralsnog ingedeeld op het oude lesuur. Sommige judoka's en ouders hebben vorig seizoen al overlegd. Zij zijn reeds ingedeeld in het nieuwe lesuur.
 

JY GRAPHIC File logo

Klik hier voor de complete groepsindeling (PDF)

Start judolessen
Alle judolessen starten vanaf vrijdag 1 september.
Wedstrijdjudoka's zijn reeds gestart.
 

Aanpassingen in judolessen

De volgende aanpassingen hebben plaatsgevonden:

De judolessen op woensdag in Hoofddorp zijn een half uur verplaatst:
Kleuterjudo is van 13.45 – 14.25 uur, Jeugdjudo 1 van 14.30 – 15.25 uur, Jeugdjudo 2 van 15.30 – 16.25 uur

De kleuterjudoles op dinsdag is vervallen. Judoka's in deze les zijn ingedeeld op maandag om 15.45 uur. Als dat niet uitkomt, dan vernemen we dat graag en is deelname aan een andere kleuterjudoles mogelijk.


Wijzigingen/ opmerkingen/ onvolkomendheden
Heeft u een wijziging doorgegeven, maar is dat niet verwerkt in bovenstaand PDF bestand, dan kunt u dat doorgeven via info@judoyushi.nl en dan proberen we het te corrigeren. Heeft u geen wijziging gemeld, maar wilt u een nieuwe aanvraag voor een wijziging doen, dan is dat alleen mogelijk indien er in de betreffende groepen nog ruimte is.
 

Wedstrijdjudo; van talent tot topjudoka!
Judo Yushi heeft één van de beste wedstrijdopleidingen van Nederland. Iedereen vanaf 6 jaar met minimaal een half jaar ervaring in een jeugdjudo- groep kan deelnemen aan wedstrijdjudo. Hierdoor kun je vaker in de week trainen en meedoen aan toernooien. Als je dat leuk lijkt, dan kun je  je aanmelden via wedstrijdjudo@judoyushi.nl  

Kies o.b.v. locatie


Kies o.b.v. judoles


Overzichten


Kennismaken en lidmaatschap


Activiteiten


free hit counter