judo naar vorm
Kata- en examentraining

Judo Yushi organiseert  kata- en examentraining. De training bevat een specifiek kata of een mix van diverse kata of de technische onderdelen die behoren bij het danexamen. Aan bod komen nage-no-kata, katame-no-kata, ju-no-kata en gonosen-no-kata. Judo Yushi biedt katatraining aan conform de richtlijnen van de Kodokan / Internationale Judo Federatie.  Het gonosen-no-kata wordt aangeboden conform de richtlijnen van de nationale graden commissie van de JBN. De katatraining is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen en/of wil voorbereiden op een technisch kyu- of danexamen (examen voor zwarte band).
Regelmatig organiseren we ook experttrainingen, waarbij we een expert uitnodigen, die één of meerdere lessen een kata uitgebreid behandeld. De cursussen worden apart ingeroosterd, waarbij per periode kan worden aangemeld.

Locatie kata- en examentraining

Overzichten

Goedkoop kennismaken

Activiteiten

Judo Yushi Proefmaand1

Judo Yushi Proefmaand

Maak goedkoop kennis met judo bij Judo Yushi door middel van de Judo Yushi proefmaand. Probeer voor 20 euro judo vier lessen uit. Start je met meerdere kinderen uit één gezin, dan krijg je 25% familiekorting en zijn de kosten 15 euro per persoon.

Judolessen bij Judo Yushi


free hit counter