judo in een breder kader
Judo voor junioren en volwassenen

Aankomend judotalent of juist een oud-wedstrijdjudoka? Junioren en volwassenen zijn op alle niveau's welkom!  De lessen voor junioren en volwassenen zijn interactief. In deze lessen plaatst Judo Yushi het judo voor u in een breder kader. Behalve het beoefenen van technieken en (wedstrijd-)variaties worden technische en theoretische achtergronden behandeld . Theorie, technische analyse en het oefenen van technieken vloeien daarbij naadloos in elkaar over. In het algemeen wordt door de judoleraar een raamwerk aangereikt, waarbinnen de judoka zelf de intensiteit kan bepalen. De les bevat ook altijd een deel met randori (wedstrijden) en we starten altijd met een lekkere work-out als warming-up.

Judo Yushi heeft zowel volwassenenjudo voor beginners als voor gevorderden. Op dinsdagavond is er een groep voor gevorderde volwassenen in alle leeftijden. De groep op woensdagavond is een groep voor beginners en oud-judoka's die rustig de draad weer willen oppakken.

Extra trainen
In aanvulling op de reguliere training kunnen junioren en volwassenen ook deelnemen aan  kata- en examentraining, waarbij diverse kata intensief worden behandeld en beoefend en gericht wordt toegewerkt naar dan-examens.

Judo combineren met fitness
Ook is het mogelijk om naast het judo abonnement een onbeperkt fitness abonnement te nemen. Voor leden hebben we een sterk gereduceerd tarief van € 10,-- per maand voor onbeperkt fitness.
Zie ook www.vennepfit.nl.

Judo Yushi Proefmaand1

Judo Yushi Proefmaand

Maak goedkoop kennis met judo bij Judo Yushi door middel van de Judo Yushi proefmaand. Probeer voor 20 euro judo vier lessen uit. Start je met meerdere kinderen uit één gezin, dan krijg je 25% familiekorting en zijn de kosten 15 euro per persoon.

Locatie junioren/volwassenen

Overzichten

Goedkoop kennismaken

Activiteiten

Judolessen bij Judo Yushi


free hit counter