judo voor kinderen met een fysieke beperking
Judo Plus i.s.m. kinderdagverblijf De Boshoeve

Judo Yushi en de Boshoeve hebben de handen inéén geslagen voor een speciale judoles, namelijk Judo Plus. Kinderen met een fysieke beperking kunnen judo leren en krijgen daarbij extra begeleiding.

Kinderdagverblijf De Boshoeve is een gewoon kinderdagverblijf, maar ook bijzonder, want kinderen die extra zorg nodig hebben kunnen er ook terecht. Kinderdagverblijf De Boshoeve heeft voor naschoolse opvang al een samenwerking met Judo Yushi, waarbij wekelijks kinderen bij Judo Yushi trainen.
Onder de naam  'Judo Plus' worden op Kinderdagverblijf de Boshoeve zelf judolessen verzorgd voor kinderen waarvoor het niet mogelijk is om naar de judoschool te reizen of die in een klein groepje meer aandacht nodig hebben. Judo is bij uitstek geschikt omdat het een sport is met veelzijdige bewegingsvormen en er voor iedereen geschikte oefeningen en technieken zijn. De sociale component is ook heel groot omdat je altijd met elkaar moet samenwerken en je dus op elkaar aangewezen bent.
De Judo Plus lessen worden verzorgd bij Kinderdagverblijf De Boshoeve.

judo plus de boshoeve - kopie

Locatie Judo Plus

Kinderdagverblijf De Boshoeve
Bosstraat 28
2153 AJ Nieuw Vennep.

Overzichten

Goedkoop kennismaken

Activiteiten

Judo Yushi Proefmaand1

Judo Yushi Proefmaand

Maak goedkoop kennis met judo bij Judo Yushi door middel van de Judo Yushi proefmaand. Probeer voor 20 euro judo vier lessen uit. Start je met meerdere kinderen uit één gezin, dan krijg je 25% familiekorting en zijn de kosten 15 euro per persoon.

Voor meer informatie of aanmelden is het ook mogelijk om contact op te nemen met Kinderdagverblijf De Boshoeve via 
www.kinderdagverblijfdeboshoeve.nl .

Judolessen bij Judo Yushi


free hit counter