Judo Yushi Puntencompetitie
Informatie en inschrijven

Waarom doe je mee aan de Puntencompetitie?

De Puntencompetitie is een oefencompetitie en is bedoeld om wedstrijdervaring op te doen in een vertrouwde en veilige omgeving. Dit onder begeleiding van scheidsrechters en met echte scoreborden. Veel judoka's die reeds meegedaan hebben aan de Puntencompetitie zijn al toegetreden tot de zeer succesvolle wedstrijdselectie. De competitie is behalve leerzaam ook erg leuk! De belangrijkste redenen om mee te doen zijn:

  • Je leert de wedstrijdregels
  • Je kunt jezelf meten met andere judoka's
  • Je kunt de technieken die je in de les leert, proberen toe te passen in wedstrijden
  • Je kunt de competitie als start gebruiken om ook wedstrijdtrainingen te volgen
  • Deelname aan de Puntencompetitie vormt een onderdeel van het judo-examen
  • Deelname aan wedstrijden is een belangrijk onderdeel om je te ontwikkelen als judoka.

Inschrijven

Zowel recreatieve judoka's als beginnende wedstrijdjudoka's kunnen deelnemen. Wedstrijdjudoka's in de wedstrijdselectie zijn uitgesloten van deelname.
De competitie bestaat uit drie voorronden en een finaledag. Iedereen die aan minimaal twee voorronden heeft meegedaan, plaatst zich automatisch voor de finaledag. Omdat meedoen belangrijker is dan winnen krijgt iedereen op de finaledag een herinnering. Klik voor uitgebreide informatie over de Puntencompetitie op:
'Hoe werkt de Puntencompetitie'

Het inschrijfgeld voor de editie 2017/2018 is € 16,-- per persoon.

Judoka's die niet over een rode wedstrijdband beschikken, dienen die aan te schaffen op/voor de eerste competitiedag. Een losse rode band kost € 4,--.

Inschrijven doe je op de volgende wijze (2 mogelijkheden):

1. via het online inschrijfformulier
JY LOGO ideal02
Ga naar de pagina http://judoyushi.nl/club/club/inschrijfformulier-puntencompetitie/. Vul alle gegevens in en betaal de Puntencompetitie direct on-line met
I-DEAL door Internetbankieren via jouw eigen bank (I-DEALkosten 35 cent).

2. handmatig
Schrijf in door onderstaand inschrijfformulier te downloaden (klik op het logo onderaan deze paragraaf),  in te vullen en met het inschrijfgeld in een envelop in te leveren.
In Nieuw-Vennep kan de envelop worden gedeponeerd in de groene toernooibrievenbus. In Badhoevedorp, Hoofddorp en Osdorp kan de envelop worden ingeleverd bij de judoleraar. 

JY GRAPHIC File logo04
inschrijfformulier handmatig inschrijven

 

Puntencompetitie

Activiteiten

Judo Yushi wedstrijdjudo

“SponsorKliks,