Judo Yushi Puntencompetitie
Wedstrijdtrainingen als voorbereiding

Extra trainen

Als je het leuk vindt om aan wedstrijden en de Puntencompetitie mee te doen, dan kun je extra trainen om je nog beter voor te bereiden op de Puntencompetitie en andere wedstrijden. Deze trainingen noemen we de pupillen-talententrainingen.

Als je voor het eerst meedoet met de Puntencompetitie, dan kun je direct één keer in de week extra trainen. Door het deelnemen aan deze training en als je goed je best doet dan kun je ook aan toernooien buiten de judoschool deelnemen.

Voor judoka's die fanatiek zijn en kampioen willen worden is een opleidingstraject uitgestippeld, waardoor het in stappen mogelijk is om naar een absoluut topniveau uit te groeien. De opleiding is gestructureerd in een aantal logische stappen. Dat de opleiding zijn vruchten afwerpt en van hoog niveau is, blijkt uit de vele podiumplaatsen die op Nederlandse kampioenschappen worden gewonnen.
Klik hier voor meer informatie over wedstrijdjudo bij Judo Yushi

Aanmelden voor wedstrijdtrainingen

Deelnemen is bijna altijd mogelijk. Vraag aan je judoleraar of je er al aan toe bent. De minimale leeftijd om deel te nemen aan wedstrijdtraining is 6 jaar en je moet minimaal twee keer aan een judo examen hebben deelgenomen. Je mag ook een e-mail sturen aan Barry Piroli, hoofdtrainer van de wedstrijdselectie. Klik hier om een e-mail te sturen

Puntencompetitie

Activiteiten

Judo Yushi wedstrijdjudo


“SponsorKliks,