judo projecten

Judo Yushi organiseert actief projecten, waaronder judo op school projecten, maar ook projecten met een maatschappelijke doelstelling of als bedrijfsclinci. Wilt u weten of u aan een project kunt deelnemen? Of wilt u onze projecten financieel steunen? Neem dan contact op met Judo Yushi op info@judoyushi.nl

Schooljudo projecten

Judo Yushi organiseert kennismakings- en schooljudoprojecten in allerlei vormen. Judo Yushi organiseert de projecten zelf of in combinatie met organisaties zoals Sportservice Haarlemmermeer en de Judo Bond Nederland. Judo Yushi beschikt over eigen matten, eigen judopakken en eigen vervoer, zodat we op locatie direct aan de slag kunnen!

Judoprojecten kunnen binnen- en buitenschoolse projecten zijn, op regulier en speciaal onderwijs, voor NSO- en BSO-organisaties en ook voor kinderdagverblijven.

Wil jij judo bij jou op school? 
Vraag de verantwoordelijke contactpersoon bij jou op school naar de mogelijkheden en neem contact op met Barry of Clark.
Het is voor scholen ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Barry Piroli of Clark van Veen via info@judoyushi.nl

2006_09160291a

Judo voor voetballers

Judo Yushi heeft ervaring met voetbaljudoprojecten en heeft deze projecten zowel op projectbasis in een korte periode georganiseerd, als langdurig voor specfieke teams gedurende een voetbalseizoen. Wilt u een voetbaljudoproject voor uw voetbalvereniging? Neem dan contact op met Judo Yushi op info@judoyushi.nl
Uiteraard zijn er ook projecten mogelijk voor andere sporten.

Judo Company Clinics

Een nieuw idee, betere communicatie, zelfevaluatie, leiding geven en verantwoordelijkheid nemen, creatief denken, samenwerken en veel meer...

Hoofdtrainer Barry Piroli is niet alleen judoleraar en coach van judoka die internationaal presteren, maar ook universitair afgestudeerd bedrijfseconoom. Barry Piroli is daarom als geen ander in staat om uw bedrijfsthema te vertalen Barry Pirolinaar een actieve judoles. Een ideale manier om uw themadag(en) een extra dimensie te geven met een judoclinic en/of een interessante spreekbeurt of workshop. Het is zowel voor grote als kleine bedrijven en organisaties mogelijk om deel te nemen. In het verleden hebben o.a. bedriven als ABN-AMRO en Tempo Team deelgenomen aan de Judo Company Clinics.

zie ook www.judocompany.nl of neem contact op met Barry Piroli op barrypiroli@judoyushi.nl

Judofeestjes

Een leuk idee voor een feestje? Doe eens een judofeestje! Bijvoorbeeld een judoverjaardagsfeestje of een vrijgezellenfeestje. De judofeestjes worden georganiseerd door Clark van Veen, judoleraar bij Judo Yushi. Er zijn diverse arrangementen, die uiteraard ook op maat zijn uit te breiden.
Kijk voor meer informatie op www.judofeestje.nl 

Markus_feestje_5_jaar 023

Judopakken


Voor diverse judo- projecten hebben we judopakken nodig. Ook doneren we judopakken aan organisaties die judo voor gehandicapten organiseren of die judo in ontwikkelingslanden opzetten. Heeft u een tweedehands judopak dat niet meer wordt gebruikt. U kunt het judopak aan ons doneren!  Bedankt!

Judoclinics Borus

klik hiier

Algemeen

Nieuws

Wedstrijdjudo

Activiteiten

Sponsoring

“SponsorKliks,